Ο Kimi Raikkonen μαθαίνει στην 5χρονη κόρη του τα μυστικά της αγωνιστικής οδήγησης

Ο Kimi Raikkonen μαθαίνει στην 5χρονη κόρη του τα μυστικά της αγωνιστικής οδήγησης

Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει, όποτε η 5χρονη Rianna ακολουθεί τα βήματα του πατέρα της, Kimi Raikkonen. 

Ο Kimi Raikkonen είναι παντρεμένος από το 2016 με την Minna-Mari Virtanen που υπήρξε μοντέλο. Μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Robin που γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2022, και μια κόρη, τη Rianna, που γεννήθηκε το 2017.

kimi

Τώρα, ο... συνταξιούχος πλέον Kimi αποφάσισε να μάθει στην πεντάχρονη κόρη του τα μυστικά της αγωνιστικής οδήγησης. 

Σε φωτογραφίες που δημοσίευσε η σύζυγός του φαίνεται η μικρή να κρατά το σακίδιό της και να φορά ένα αγωνιστικό μπουφάν που γράφει στην πλάτη Raikkonen. 

Φυσικά, εμφανίζεται να αγωνίζεται σε ένα καρτ με αριθμό 7, που ήταν και ο αριθμός του πατέρα της.

kimi3

Η Rianna δεν είναι η μόνη κόρη πρωταθλητή της Formula 1 που δοκίμασε τους αγώνες. Πριν από τον πρώτο αγώνα στο Grand Prix του Μπαχρέιν, ο Kevin Magnussen, ο οποίος επέστρεψε στο Haas αυτή τη σεζόν, έδωσε επίσης στην ενός έτους κόρη του, Laura, την ευκαιρία να καθίσει στο αγωνιστικό του αυτοκίνητο.

Μετά από είκοσι χρόνια στο άθλημα, ο Kimi Raikkonen ανακοίνωσε την αποχώρησή του το 2021, λίγους μήνες πριν από το τέλος της σεζόν. Αλλά ο 42χρονος Φινλανδός ανακοίνωσε ότι θα επιστέψει στον κόσμο των αγώνων ως διευθυντής ομάδας MXGP, που ονομάζεται Red Bull Ice One Racing. Θα ηγηθεί της ομάδας με έναν πρώην αναβάτη MXGP, τον Antti Pyrhonen.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube