Ο δρόμος δεν είναι πίστα [video]

Ο δρόμος δεν είναι πίστα [video]

Μοτοσικλετιστής μαθαίνει ότι οι δρόμοι δεν είναι πίστες με το σκληρό τρόπο.

H μοτοσικλέτα, είναι η αλήθεια, αποτελεί πειρασμό για να βάλεις «αγωνιστικά» τα άλογά της στο δρόμο. Ειδικά όταν αυτός έχει ενδιαφέρουσα χάραξη και δείχνει άδειος.

Και λέμε «δείχνει» διότι μια ενδιαφέρουσα χάραξη συχνά απλώς δείχνει. Ο αντιδιερχόμενος μπορεί να εμφανιστεί σε οποιαδήποτε στροφή και το περιθώριο αντίδρασης, εκ της χάραξης, είναι συχνά μηδενικό.

Στο video που θα δείτε, ο αναβάτης φαίνεται πεπειραμένος, μέχρι τη στιγμή που κάνει το κλασικό λάθος του αρχάριου, ερχόμενος για να πάρει μια στροφή με παραπάνω ταχύτητα από αυτή που μπορεί να παραμείνει στη λωρίδα του. Οπότε αναγκάζεται να ισιώσει, να φρενάρει και τελικά να μπει στο αντίθετο ρεύμα –φευ- τη στιγμή που ερχόταν αυτοκίνητο σε έναν αρχικά και φαινομενικά έρημο δρόμο.

Για καλή του τύχη, ο φίλος μας είχε ήδη καταφέρει να μειώσει δραστικά την ταχύτητά του, ενώ έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο και με την ιδανική γωνία, αποφεύγοντας τελικά το σοβαρό τραυματισμό. Διότι αλλιώς, το αυτοκίνητο θα τον «φτυάριζε» και θα τον εκτόξευε στέλνοντάς τον για ντεκόρ στο βουνό.

Ευτυχώς δε που το κατάλαβε αρκετές δεκάδες μέτρα πριν ότι δεν θα τον πάρει και έτσι απέφυγε τα χειρότερα. Τυχερός και ελπίζουμε καλός μαθητής.

[Πηγή Biker Tech μέσω facebook]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube