O Alex με μια BMW E36 M3 γράφει ρεκόρ στο Ring! [video]

O Alex με μια BMW E36 M3 γράφει ρεκόρ στο Ring! [video]

Την περασμένη εβδομάδα το χρονόμετρο έδειξε 7’ 31” κι αυτήν έξι δευτερόλεπτα παρακάτω. Ρε συ, ποιος είναι αυτός;

Την περασμένη εβδομάδα ψάχνοντας για video από το Nürburgring πέσαμε πάνω στον Alex Hardt που έγραψε χρόνο «Bridge to Gantry»  7’ 31” με την ειδικά προετοιμασμένη BMW E36 M3.

Ο χρόνος από μόνος του δεν είναι για να σου σηκωθούν οι τρίχες με τις μοντέρνες προδιαγραφές των αυτοκινήτων, αλλά αν αναλογιστείς ότι πρόκειται για ένα αυτοκίνητο 20ετίας τότε αρχίζεις να το ξανασκέφτεσαι. Και όπως λέει ο Hardt, είναι ο ταχύτερος χρόνος στο ’Ring για μια E36.

Την προηγούμενη εβδομάδα λοιπόν, κάπου ξεχαστήκαμε κάπου παράπεσε ως είδηση, οπότε και δεν ποστάραμε το video. Αυτή όμως, ο Alex επανήλθε, κατεβάζοντας το χρόνο κατά έξι ολόκληρα δευτερόλεπτα. Δηλαδή έγραψε χρόνο «Bridge to Gantry»  7’ 25”. ΅Ε, αυτό δεν θα μπορούσε να περάσει ασχολίαστο ούτε να παραπέσει. Και για να σας διαλευκάνουμε τη χάραξη «Bridge to Gantry», πρόκειται για γύρο που δεν περιλαμβάνει την πίσω ευθεία, προκειμένου να δημιουργηθεί χώρος για την είσοδο και έξοδο των Touristfahren (ημέρα ανοιχτή στο κοινό), οπότε είναι μικρότερη διαδρομή από τον επίσημο γύρο του Nürburgring. Αλλά, καθώς αυτή η χάραξη χρησιμοποιείται από όποιον επιχειρεί να γράψει χρόνο σε μια «ανοιχτή ημέρα», εκλαμβάνεται ως στάνταρ μέτρηση χρόνου.

Τώρα τι σημαίνουν αυτά τα έξι δευτερόλεπτα, μέσα σε μια τεράστια πίστα 19,1 km που είναι η χάραξη «Bridge to Gantry»; Οι αδαείς μπορεί να πουν τίποτα, αλλά από τη στιγμή που κάποιοι παλεύουν για δέκατα και από τη στιγμή που κάθε δέκατο μετράει, τα έξι δευτερόλεπτα είναι πολλά, πάρα πολλά δέκατα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube