Ο Αϊ-Βασίλης είναι τελικά πολύ σπορ τύπος [video]

Ο Αϊ-Βασίλης είναι τελικά πολύ σπορ τύπος [video]

H Αϊ-Βασίλης μεταμορφώθηκε: Πιο αδρή σιλουέτα, look… Πιο μοντέρνος τύπος. Και άλλαξε το όχημά του με κάτι πιο σύγχρονο για να μοιράσει τα δώρα. Παράτησε το έλκηθρο και πήρε RS5!

Φανταζόμαστε ότι στο σπίτι του Αϊ-Βασίλη θα γίνεται της μουρλής, καθώς πλησιάζει η δική του «D-day». Και για το μοίρασμα των δώρων, υπάρχει κάτι νέο εφέτος παρκαρισμένο στο γκαράζ του. Ο Σάντα έκανε ανταλλαγή το έλκηθρο με ένα Audi RS5 Sportback! Δεν γνωρίζουμε με ακρίβεια τις λεπτομέρειες αυτής της ανταλλαγής, αλλά το σίγουρο είναι ότι οι Dasher, Dancer, Prancer, Vixen, Comet, Cupid, Donder, Blitzen και ο πολυτραγουδισμένος Rudolph, τουλάχιστον για το 2018, πήραν άδεια αντικαθιστάμενοι από τα 450 άλογα του 2,9λιτρου V6 μοτέρ bi-turbo.

Αλλά για να φτάσουμε μέχρις εδώ, ο Αϊ-Βασίλης είχε μια δύσκολη χρονιά! Η οποία εξιστορείται σε μια όμορφη διαφήμιση σχεδόν τεσσάρων λεπτών που πρότεινε η Audi στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τα πάντα ξεκινούν ένα χρόνο πίσω, στα τελευταία Χριστούγεννα, όταν τη νύχτα της 24ης προς την 25η Δεκεμβρίου του 2017, ο Σάντα ανακαλύπτει το γερμανικό αυτοκίνητο. Αλλά προφανώς αισθάνθηκε ότι δεν ήταν αρκετά λεπτοκαμωμένος και ελκυστικός για να καθίσει στη θέση του οδηγού.

Η πιο καλή λύση λοιπόν ήταν ύστερα από τις διακοπές να μπει σε πρόγραμμα ΣΩΒΕ, προς έκπληξη της γυναίκας του και των ξωτικών: Τζόγκινγκ, κοιλιακοί, μποξ... Άλλαξε επίσης τη διατροφή του και πέρασε από makeover box. Έτσι έγινε ο μεταμορφωμένος Αϊ-Βασίλης που ανακαλύπτουμε εφέτος!

Η διαφήμιση φυσικά και δεν λέει αν η διανομή των δώρων στα φρόνιμα παιδιά ήταν πιο γρήγορη με τη γερμανική βολίδα που κάνει 0-100 km/h σε λιγότερο από 4”. Ούτε μας λέει η Audi, αν το RS5 του Σάντα, κόκκινο φυσικά, διαθέτει το κατάλληλο έξτρα για να πετάξει ανάμεσα σε δύο ηπείρους. Δεν θα μπορούσε άλλωστε να δώσει καμία διαβεβαίωση για τα παραπάνω, διότι ποιος μπορεί να τα βάλει με τη Μαγεία των Χριστουγέννων; 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube