Νταλίκα με αυτοκίνητα αξίας €1,2 εκατ. τουμπάρει στην Κίνα

Νταλίκα με αυτοκίνητα αξίας €1,2 εκατ. τουμπάρει στην Κίνα

Κάποιοι πελάτες φαίνεται ότι θα καθυστερήσουν να παραλάβουν τις Porsche, τις Maserati και τις BMW τους περισσότερο απ’ όσο υπολόγιζαν...

Μια νταλίκα συγκρούστηκε με προπορευόμενο Mazda 6 σε αυτοκινητόδρομο της Κίνας την περασμένη Κυριακή και 11 καινούργια premium μοντέλα βρέθηκαν στην άσφαλτο με το πλάι.

Οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος παραμένουν άγνωστες, αλλά είναι σαφές ότι η αυτοκινητάμαξα χτύπησε με φόρα στο πίσω μέρος του Mazda 6. Στη συνέχεια βγήκε στο χώμα δεξιά από τον αυτοκινητόδρομο και κατέληξε με το πλαϊνό της μέρος στην άσφαλτο του παράδρομου σε εκείνο το σημείο. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν κάποιοι από τους επιβάτες του Mazda 6, αλλά ευτυχώς όχι σοβαρά.

Με το πλάι χτύπησαν στην άσφαλτο και τα αυτοκίνητα που μετέφερε η αυτοκινητάμαξα, ανάμεσα στα οποία βρίσκονταν τουλάχιστον δύο Porsche Macan, μία BMW Σειρά 3, ένα Land Rover Freelander και μια Maserati αγνώστων λοιπών στοιχείων. Το συνολικό κόστος των 11 αυτοκινήτων εκτιμάται ότι φτάνει τα 10 εκατομμύρια yuan (περίπου €1,2 εκατ.).

[Πηγή: Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube