Nissan: Παγκόσμιο ρεκόρ ρυμούλκησης από ηλεκτρικό αυτοκίνητο [video]

Nissan: Παγκόσμιο ρεκόρ ρυμούλκησης από ηλεκτρικό αυτοκίνητο [video]

To πέτυχε το νέο Nissan e-NV200, ρυμουλκώντας το… σπίτι της γνωστής ηθοποιού Margot Robbie!

Είναι γνωστό ότι οι άνθρωποι μπορεί να κάνουν οτιδήποτε για να μπουν στο Βιβλίο των Ρεκόρ Guinness. Εδώ η Nissan υποστηρίζει ότι το νέο της ηλεκτρικό βαν e-NV200 πέτυχε ένα νέο ρεκόρ ρυμούλκησης από EV.

Και δεν το έκανε απλά, αλλά με εντυπωσιακό τρόπο: ρυμουλκώντας το hi-tech σπίτι της Αυστραλέζας ηθοποιού Margot Elise Robbie, γνωστής από τη σειρά Neighbours και την ταινία Suicide Squad.  

Βέβαια, στα disclaimers του video η Nissan παραδέχεται ότι το «ρεκόρ» είναι «μη πιστοποιημένο» προσθέτοντας ότι το μέγιστο φορτίο ρυμούλκησης για το e-NV200 δεν ξεπερνά τα 430 kg.

Σίγουρα το οικολογικό σπίτι της «Πρέσβειρας της Nissan για τα Ηλεκτρικά Αυτοκίνητα και την Έξυπνη Κινητικότητα» ζυγίζει πολύ παραπάνω από 430 κιλά, χωρίς να υπολογίζουμε το βάρος του τρέιλερ. Και την αξιοπιστία του ρεκόρ –μέχρι να το πιστοποιήσει η Guinness– κλονίζει ακόμη περισσότερο η σκηνή όπου η Margot κατεβαίνει από το κινούμενο τρέιλερ, οδηγώντας το νέο της ηλεκτρικό Nissan Leaf.

Πάντως, το video ως διαφημιστικό τρικ είναι πολύ καλογυρισμένο – και η Margot φοβερή κουκλάρα!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Η Margot Robbie, νέα πρέσβειρα ηλεκτρικών οχημάτων της Nissan [video]

Y.Γ. Να θυμίσουμε ότι το ανανεωμένο Nissan e-NV200 έχει μια αναβαθμισμένη μπαταρία των 40 kWh, που του δίνει αυτονομία έως 280 km, δηλαδή 100 km παραπάνω από το προηγούμενο μοντέλο (κατά τις τυποποιημένες μετρήσεις NEDC).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Nissan e-NV200: Τώρα και σε Maxi έκδοση

[Πηγή: Nissan]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube