Νέο, σοκαριστικό video της θανατηφόρας σύγκρουσης του σοφέρ του Putin

Νέο, σοκαριστικό video της θανατηφόρας σύγκρουσης του σοφέρ του Putin

Δείχνει πώς έχασε τον έλεγχο ο άλλος οδηγός και προκάλεσε τη μετωπική με την προεδρική λιμουζίνα.

Τα πλάνα από τηλεόραση κλειστού κυκλώματος, πάνω από τη λεωφόρο Kουτουζόφσκι της Μόσχας, δείχνουν τη στιγμή που ο οδηγός της Mercedes-Benz CLS χάνει τον έλεγχο και πέφτει μετωπικά με μεγάλη ταχύτητα πάνω στην αντίθετα κινούμενη BMW 7 Series του αγαπημένου οδηγού του Ρώσου προέδρου.

Το εκπληκτικό είναι ότι ο οδηγός της CLS όχι μόνο τρέχει με υπερβολική ταχύτητα (κι εδώ δεν το λέμε ως κλισέ) αλλά κινείται πάνω στην κεντρική διαχωριστική λωρίδα της λεωφόρου, όπου δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία!

Σε μια ελαφριά καμπή του δρόμου, ο οδηγός της CLS χάνει το πίσω μέρος του αυτοκινήτου (φαίνεται ένα συννεφάκι σκόνης ή καμένου λάστιχου) και η Mercedes γυρίζει ανεξέλεγκτη για να πέσει πλαγιομετωπικά πάνω στην BMW. Γι’ αυτό και ο σοφέρ του Putin σκοτώθηκε ενώ ο οδηγός της CLS τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Μαζί με το νέο video, που δείχνει το γιατί προκλήθηκε το δυστύχημα, παραθέτουμε και τα προχθεσινά με τα πλάνα της σύγκρουσης τραβηγμένα από πίσω, καθώς και την άμεση αντίδραση των άλλων οδηγών που σταμάτησαν για να βοηθήσουν…



Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube