Το νέο, εξωφρενικό video του Ken Block [video 5' 16"]

Το νέο, εξωφρενικό video του Ken Block [video 5' 16"]

Δύο εβδομάδες μετά το Gymkhana 9, η Hoonigan παρουσιάζει το Battle Broyale, ένα διαφορετικό video με μάχες στο τιμόνι off-road buggies.

H σειρά των Gymkhana μπορεί να είναι θεαματική, όμως μετά από 9 επεισόδια δυσκολεύεται να παρουσιάσει κάτι πραγματικά φρέσκο και διαφορετικό.

Γι’ αυτό και ο Ken Block αποφάσισε να δημιουργήσει κάτι καινούργιο, και πράγματι η ιδέα της μάχης Battle Broyale –από το royale (βασιλική) και το brother, δηλαδή κάτι σαν αδελφοκτονία– είναι κάτι σαφώς διαφορετικό από τα μέχρι τώρα Gymkhana.

Πρώτα απ’ όλα δεν έχουμε για πρωταγωνιστή ένα μόνο αυτοκίνητο με έναν οδηγό. Έχουμε έξι οδηγούς, χωρισμένους σε δύο ομάδες των τριών.

Άρα, υπάρχει και το στοιχείο του ανταγωνισμού. Κι από τις δύο ομάδες, μόνο η μία μπορεί να βγει νικήτρια. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες κρυφές τακτικές των ομάδων, αλλά γενικά, όλοι τα δίνουν όλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Gymkhana 9: Η παιδική χαρά του Ken Block [video]

 

Αρχηγοί των ομάδων είναι αντίστοιχα ο Ken Block, που δεν χρειάζεται συστάσεις, και ο 7 φορές πρωταθλητής ΗΠΑ στους αγώνες off-road, o Ballistic BJ Baldwin. Και οι δύο επιλέγουν τα υπόλοιπα μέλη των ομάδων τους, όπως «τα βγάζαμε» παλιά στο προαύλιο του σχολείου.

Και οι έξι οδηγοί είναι πίσω από το τιμόνι ειδικών μπάγκι Can_Am Off-Road Maverick, που έχουν τα άλογα και τις αναρτήσεις για να είναι πολύ θεαματικά, στα όρια του εξωφρενικού.

Δείτε το video που ακολουθεί για να χορτάσετε πάντες, άλματα, σκουντήματα και σκόνες – και να μάθετε ποια από τις δύο ομάδες νίκησε τελικά.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube