Το νέο εργοστάσιο και showroom της Pagani [videos]

Το νέο εργοστάσιο και showroom της Pagani [videos]

Η Pagani μας καλωσορίζει στις νέες της εγκαταστάσεις στη Modena. Καινούριο εργοστάσιο και μια έκθεση αντάξια του κύρους, της τεχνολογίας και της αξίας των αυτοκινήτων.

Ο Horacio Pagani προσωπικά, ολόκληρη η οικογένεια Pagani και όλοι οι εργαζόμενοι στην εταιρεία μας καλωσορίζουν στο νέο τους σπίτι.

Το νέο εργοστάσιο βρίσκεται ένα τετράγωνο μακριά από το παλιό, στο San Cesario Sul Panaro, στη Modena. Είχαμε επισκεφθεί τις νέες εγκαταστάσεις όταν δοκιμάσαμε την Pagani Huayra. Τότε το κτίριο του εργοστασίου ήταν έτοιμο, αλλά όχι λειτουργικό. Ένα μέρος του χρησιμοποιούνταν ως συνεργείο και ως χώρος φύλαξης των αυτοκινήτων κάποιων πελατών. Στο video που βλέπετε ακριβώς εδώ, βάζουμε μπρος την κόκκινη Huayra σε αυτόν ακριβώς τον χώρο και την οδηγούμε προς την έξοδο.

Έναν χρόνο αργότερα επιστρέψαμε, το εργοστάσιο ήταν σχεδόν έτοιμο, αλλά όχι η έκθεση. Σήμερα, στο επίσημο video που δημοσίευσε η Pagani βλέπουμε ότι το εργοστάσιο είναι πλέον σε πλήρη λειτουργία. Και στο εμπρός μέρος του κτιρίου έχει δημιουργηθεί μία έκθεση, με την μεγαλοπρέπεια και την αισθητική που αρμόζει στην τιμή, στο κύρος και στην τεχνολογία των αυτοκινήτων, στον χαρακτήρα του Horacio Pagani, στο υψηλότατο προφίλ των πελατών και της μάρκας.

Τις νέες εγκαταστάσεις επιμελήθηκαν οι γιοι του Horacio Pagani, Leonardo και Christofer και το ατελιέ της Pagani Automobili. Έχουν δημιουργηθεί με την ίδια φιλοσοφία που η εταιρεία δημιουργεί και τα αυτοκίνητά της. Πηγή της έμπνευσης στάθηκε για τον Horacio η επίσκεψή του σε ένα μεσαιωνικό κάστρο στη Γαλλία, ιδιοκτησίας ενός από τους παλαιότερους και πιο φανατικούς πελάτες του. Και ένα… θερμοκήπιο που επισκέφθηκε στον περιβάλλοντα χώρο του κάστρου. Δεν θα πούμε άλλα, δείτε στο εντυπωσιακό video πως μια άχαρη έκταση μεταμορφώθηκε σε έναν χώρο-κόσμημα υψηλής αισθητικής

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube