Το νέο Audi R8 στην ταινία Avengers: The Age of Ultron [video]

Το νέο Audi R8 στην ταινία Avengers: The Age of Ultron [video]

Η δεύτερη γενιά του supercar της Audi επανέρχεται στο κινηματογραφικό franchise της Marvel.

Στις δύο πρώτες ταινίες του Iron Man ο άνθρωπος μέσα από την πανοπλία, ο μεγιστάνας Tony Stark, οδηγούσε ένα Audi R8: στην πρώτη το κουπέ και στη δεύτερη το Spyder.

Για λίγο ο άνθρωπος από ατσάλι, που υποδύεται με μεγάλη επιτυχία ο Robert Downey Jr., αλλαξοπίστησε για χάρη του νέου Acura/Honda NSX. Στο καινούργιο φιλμ ωστόσο των Εκδικητών, που φέρει τον τίτλο Age of Ultron και βγαίνει στους κινηματογράφους την 1η Μαϊου, επιστρέφει στην Audi και το καινούργιο R8.

O διευθυντής μάρκετινγκ της Audi, Giovanni Perosino, σχολίασε: «Ο χαρακτήρας του Tony Stark συνεχίζει να εξελίσσεται και αντιπροσωπεύει έναν πραγματικά μοντέρνο αναγεννησιακό τύπο– έναν βιομήχανο, μηχανικό και ηγέτη σε έναν νέο κόσμο. Αντιπροσωπεύει τον πρωτοπόρο που επιλέγει προσεκτικά το αυτοκίνητό του και είναι ακριβώς ο χαρακτήρας που θα διάλεγε τη νέα γενιά του Audi R8.»

Η ομάδα των υπερηρώων που πολεμά το ρομπότ με την τεχνητή νοημοσύνη Ultron (το οποίο, παρεμπιπτόντως, δημιούργησε ο ίδιος ο Stark) χρησιμοποιεί επίσης τα TTS και A3 Cabriolet. Αν η νέα ταινία αποδειχθεί το ίδιο επιτυχημένη με τις προηγούμενες, η τοποθέτηση προϊόντων της Audi θα είναι το ιδανικό μέσο προβολής των αυτοκινήτων της.

[Πηγή: Audi]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube