Το νέο Audi A8 βοηθάει τον Spiderman να πάρει δίπλωμα! [video]

Το νέο Audi A8 βοηθάει τον Spiderman να πάρει δίπλωμα! [video]

Χάρη στις αυτόνομες δυνατότητες του νέου Audi, ο νεαρός Peter Parker εντυπωσιάζει τον εκπαιδευτή-εξεταστή οδήγησης.

Η Audi έχει μακρά ιστορία πλασαρίσματος των αυτοκινήτων της σε μεγάλες παραγωγές του Hollywood, οπότε δεν θα έχανε την ευκαιρία να διαφημιστεί στην επερχόμενη ταινία του Spiderman, με τον τίτλο “Homecoming”.

Η γερμανική φίρμα είναι γνωστό ότι προμηθεύει αυτοκίνητα στον εκκεντρικό δισεκατομμυριούχο και σωτήρα του κόσμου, Tony Stark – ή αλλιώς Iron Man. Και καθώς ο Tony Stark, που τον υποδύεται ο Robert Downie Jr, θα είναι ανάμεσα στους χαρακτήρες του Homecoming, η σύνδεση με την Audi έρχεται ακόμα πιο φυσικά.

Ενώ περιμένουμε την ταινία να κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιουλίου, η Audi ήδη την εκμεταλλεύεται για να προωθήσει τις Audi Intelligent Technologies, το πακέτο τεχνολογιών ημιαυτόνομης οδήγησης που θα εξελιχθεί μελλοντικά σε ένα πλήρως αυτόνομο σύστημα.

Το περιβάλλον που χρησιμοποιεί η γερμανική φίρμα για το διαφημιστικό της σποτ μπορεί να είναι φανταστικό, από τον κόσμο των κόμικς, όμως τα συστήματα αρωγής του οδηγού που διαφημίζει είναι πραγματικά και υπάρχουν στα μοντέλα που διατίθενται στην αγορά.

Όχι το συγκεκριμένο πάντως, που αναφέρεται στο σποτ ως «πρωτότυπο», αλλά είναι φανερό ότι πρόκειται για το νέο A8, του οποίου βλέπουμε κάποια κομμάτια, όπως τη μάσκα, τα φώτα και το ψηφιακό ταμπλό.

Ο Peter Parker λέει στον εξεταστή JB Smoove ότι το αυτοκίνητο ανήκει σε ένα φίλο του, τον Tony – εννοώντας τον Iron Man. Και χάρη στα «μαγικά» οδηγικά βοηθήματα του Α8, περνάει άνετα τις εξετάσεις – πριν οι συνθήκες τον αναγκάσουν να ξαναγίνει ο Spiderman.

Αλλά ας μη σας το χαλάσουμε, αποκαλύπτοντας την πλοκή…

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube