Να πως καταστρέφεις ολοσχερώς μια Lamborghini Huracán Performante [video]

Να πως καταστρέφεις ολοσχερώς μια Lamborghini Huracán Performante [video]

Ένα αποτυχημένο (και επικίνδυνο) launch control που ευτυχώς οδήγησε μόνο σε υλικές ζημιές.

Το ειδυλλιακό σκηνικό μιας συνάντησης ιδιοκτητών supercars την Κυριακή το μεσημέρι στο ηλιόλουστο Λονδίνο μετατράπηκε σε μια πολύ άσχημη μέρα για τον ιδιοκτήτη μιας Lamborghini Huracán Performante μετά από ένα ατύχημα που οδήγησε σε ολοκληρωτική καταστροφή του πανάκριβου μοντέλου των £215.000 (250.000 ευρώ).

Το κακό συνέβη όταν ο άπειρος και απερίσκεπτος οδηγός της Huracán Performante θέλησε να εντυπωσιάσει τους παρευρισκόμενους πραγματοποιώντας μια γρήγορη εκκίνηση με χρήση του launch control σε στενό δημόσιο δρόμο. Η ουρά του ιταλικού υπεραυτοκινήτου γλίστρησε και ο οδηγός στην προσπάθειά του να διορθώσει την κατάσταση έστριψε το τιμόνι  καταλήγοντας σε ένα δέντρο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δοκιμάζουμε την Lamborghini Huracán Performante

Όπως βλέπουμε από το video, η δεξιά πλευρά της Huracán έχει υποστεί πολύ μεγάλες ζημιές που εκτός από το αμάξωμα, τα αεροδυναμικά βοηθήματα από σφυρήλατο ανθρακόνημα και την πίσω ανάρτηση, έχουν φτάσει στον κινητήρα V10 των 640 PS και το σασί του μοντέλου.

Η έκταση της ζημιάς υποδηλώνει πως η συγκεκριμένη Performante μάλλον δεν είναι δυνατό να επιδιορθωθεί και προφανώς ο ιδιοκτήτης δεν θα έχει τη δυνατότητα να ζητήσει χρήματα από την ασφαλιστική εταιρεία μετά από τη δημοσίευση των παρακάτω βίντεο.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube