Να γιατί χρειάζεται η πανοραμική ηλιοροφή! [video]

Να γιατί χρειάζεται η πανοραμική ηλιοροφή! [video]

Για να παίρνει φως και αέρα το εσωτερικό του αυτοκινήτου; Όχι μόνο, αλλά και για κάτι πολύ πιο ουσιαστικό…

Η πανοραμική ηλιοροφή είναι δημοφιλής τα τελευταία χρόνια, ιδίως σε χώρες με σκοτεινό καιρό ώστε να φωτίζεται το εσωτερικό και να σου φεύγει η μελαγχολία.  

Το μεγάλο άνοιγμα στην οροφή όμως μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμο –για να μην πούμε σωτήριο– και ως έξοδος διαφυγής σε περίπτωση που οι πόρτες του αυτοκινήτου έχουν μπλοκάρει για κάποιο λόγο και δεν ανοίγουν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Το πιο τυχερό παρκάρισμα στον κόσμο! [video]

Αυτό ακριβώς συνέβη στην περίπτωση του συγκεκριμένου video. Το γεγονός απαθανατίστηκε από κάμερα ασφαλείας στην Κίνα. Πού αλλού; –θα πείτε – αλλά εδώ, περιέργως, δεν φταίει κάποιος άσχετος/η οδηγός.

Ο οδηγός του Audi είναι εδώ το αθώο θύμα καθώς, εκεί που πηγαίνει αμέριμνος στη λεωφόρο, του πέφτει από τον ουρανό ένας τεράστιος σιδερένιος σωλήνας παροχής γκαζιού. Μέσα στην ατυχία του όμως, στέκεται διπλά τυχερός.

 Αφενός διότι ο σωλήνας δεν τον πετυχαίνει στο κεφάλι για λίγα εκατοστά, και αφετέρου διότι έχει την πανοραμική ηλιοροφή από την οποία μπορεί και βγαίνει στον έξω κόσμο. Διότι αλλιώς, με τις πόρτες του αυτοκινήτου κυριολεκτικά λιωμένες, θα έμενε πλακωμένος στην παραμορφωμένη καμπίνα, σαν σεισμόπληκτος που περιμένει την Πολιτική Προστασία να τον ελευθερώσει…

Έδωσε κάποια παραπάνω λεφτά για την ηλιοροφή, αλλά η επένδυση αποσβέστηκε μεμιάς…

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Αυτό κι αν είναι Λόττο!... [video]

[Πηγή: LiveLeak μέσω YouTube]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube