Μπίνγκο! 43 Ferrari σε δημοπρασία @ No Reserve

Μπίνγκο! 43 Ferrari σε δημοπρασία @ No Reserve

Έχετε λίγο καιρό ακόμη μέχρι να φτιάξετε βαλίτσες και να πεταχτείτε στο Milano γι’ αυτή την πολύ ενδιαφέρουσα δημοπρασία «Χωρίς Επιφύλαξη».

Η RM Auctions τον επόμενο μήνα, 25-27 Νοεμβρίου, φιλοξενεί τη δημοπρασία Duemila Ruote 2016 στο Μιλάνο, όπως είχαμε αναφερθεί σε αυτήν τον Σεπτέμβριο.

Εκεί, εκατοντάδες αυτοκίνητα, σκάφη και μοτοσικλέτες θα δημοπρατηθούν, περιλαμβανομένων 43 Ferrari–να σου πέφτει το σαγόνι, δηλαδή. Και μάλιστα δημοπρατούνται «Νο Reserve». Δηλαδή για τους μη γνωρίζοντες, αν ο πλειοδότης έχει προτείνει κάτω από την τιμή εκκίνησης, ο ιδιοκτήτης πρέπει να το δεχτεί. Στην αντίθετη περίπτωση δημοπρασίας, δηλαδή στο «Reserve Price» ή «υπό επιφύλαξη», αν η νικητήριο χτύπημα είναι κάτω από αυτή την ειδική τιμή, ο ιδιοκτήτης μπορεί να επιλέξει να μην πουλήσει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Σε δημοπρασία συλλογή 430 αυτοκινήτων στην Duemila Ruote 2016

Τώρα, όσον αφορά το «εμπόρευμα», κάποιες από αυτές τις Ferrari είναι αποκατεστημένες με κόπο και μεράκι, κάποιες είναι σχεδόν πρωτότυπες και λίγες σε κατάσταση «fair». Αλλά όλες τους, θρυλικά αυτοκίνητα. Τις ανεβάσαμε σε φωτογραφίες όλες, οπότε αν πεταχτείτε μέχρι το Milano να είσαστε προετοιμασμένοι.

[Πηγή RM Auctions

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube