Μπήκε στο κουρείο με την Ferrari 488. Κυριολεκτικά

Μπήκε στο κουρείο με την Ferrari 488. Κυριολεκτικά

Μαθητής τράκαρε την Ferrari 488 στο κουρείο. Το έχουμε πει πολλές φορές. Τα μεταξωτά εσώρουχα θέλουν και επιδέξιους…

Άλλη μία περίπτωση ανίκανου και χωρίς εμπειρία οδηγού με πολλά λεφτά. Το αποτέλεσμα προκαλεί γέλιο, αν οι συνέπειες περιλαμβάνουν μόνο υλικές ζημιές. Ή κλάμα, αλλά δεν θέλουμε να γίνουμε μακάβριοι.

Σύμφωνα με την πληροφορία που έδωσε ο Grant Tworek, φοιτητής στο πανεπιστήμιο του Illinois, πολλά ιδιαίτερα αυτοκίνητα τριγυρίζουν στους δρόμους πέριξ του ιδρύματος, λίγα ωστόσο τραβούν την προσοχή όσο μια κόκκινη Ferrari 488. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο οδηγός λέγεται Lima Shen και είχε παραλάβει το αυτοκίνητό του μόλις λίγες εβδομάδες πριν.

Δείτε ακόμη Δοκιμάζουμε την Ferrari 488 Spider [video]

Το ατύχημα έγινε όταν η Ferrari, κινούμενη με μεγάλη ταχύτητα, τράκαρε με ένα Volvo, μετά πήδηξε πάνω από ένα κράσπεδο, σύρθηκε για καμιά 100άρια μέτρα και μετά πήρε ύψος και μπήκε μέσα σε ένα κουρείο. Το Andy’s Barber Shop έγινε πρωτοσέλιδο, αλλά ο ιδιοκτήτης εκτιμά την ζημιά στις 20.000 δολάρια. Αλλά αυτό είναι μάλλον το λιγότερο που απασχολεί τον Shen, αφού η Ferrari του έχει καταστραφεί ολοκληρωτικά ενώ ο ίδιος αντιμετωπίζει νομικές διώξεις για επικίνδυνη οδήγηση.

Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς στο ατύχημα. Τόσο στον δρόμο, όσο και μέσα στο κουρείο. Κι αυτό είναι ευτυχής συγκυρία καθώς το αυτοκίνητο διένυσε πολλά μέτρα ανεξέλεγκτο.





Πηγή Carbuzz

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube