Μισοτιμής πουλήθηκε η Koenigsegg του Mayweather… [videos]

Μισοτιμής πουλήθηκε η Koenigsegg του Mayweather… [videos]

Η μοναδική CCXR Trevita του μποξέρ της επικαιρότητας έπιασε μόλις 2,1 εκατ. ευρώ, ενώ την είχε αγοράσει 4,1 εκατομμύρια…

Παρότι o Floyd Mayweather βγήκε από τη σύνταξη για να αντιμετωπίσει τον –επίσης ανίκητο– Conor McGregor τo ερχόμενo Σάββατο, και βρίσκεται στην κορυφή της επικαιρότητας, η σπάνια Koenigsegg CCXR του πουλήθηκε «μπιρ παρά» σε δημοπρασία.

Η συγκεκριμένη CCXR είναι μία από τις δύο μόνο Trevita που κατασκευάστηκαν και έχουν αμάξωμα από ειδικό λευκό-ασημί ανθρακόνημα που λαμπυρίζει στο φως σαν εκατομμύρια μικρά διαμάντια.

Ο Mayweather δεν οδηγεί όλα τα αυτοκίνητα της συλλογής του, αλλά η Koenigsegg έχει 3.133 km στο οδόμετρο και έχει συμμετάσχει και σε παρέλαση… Bugatti.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Dude, για πιάσε μου μια κόκκινη και μια άσπρη LaFerrari [video]

Κάτω από το καπό της έχει έναν 32βάλβιδο V8 4,8 λίτρων της Koenigsegg, που αν και βασισμένος σε Volvo, έχει δύο ειδικά εξελιγμένα τούρμπο Rotrex και αποδίδει 1.018 PS στις 7.000 rpm και 110 kgm ροπής στις 5.600 rpm. Κινεί τους πίσω τροχούς μέσω ενός κιβωτίου Xtrac Super Synchro με paddles αλλαγής ταχυτήτων κι επιταχύνει το σούπερκαρ σε 2,9” μέχρι τα 100 km/h και σε 8,75” μέχρι τα 200. Για το 0-200-0 η CCXR χρειάζεται μόλις 13,55” και πιάνει πάνω από 410 km/h!

O Money” Mayweather πάντως δεν θα τα βάψει μαύρα που «σκότωσε» την Trevita του, αφού αγόρασε πρόσφατα δύο LaFerrari και πιθανόν μια Chiron. Και για να κάνει χώρο στο γκαράζ του, πούλησε δύο Veyron.

Τζίρος να γίνεται, αφού λεφτά, όπως φαίνεται, υπάρχουν…

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube