Μια Porsche 918 Spyder για την Αστυνομία του Dubai

Μια Porsche 918 Spyder για την Αστυνομία του Dubai

O διάσημος πια στόλος της Αστυνομίας του Dubai που αποτελεί τουριστική ατραξιόν και τη χαρά κάθε βενζινοαίματου απέκτησε νέο μέλος.

Μια Porsche 918 Spyder μόλις πριν από τρεις ημέρες εντάχθηκε στο στόλο των αυτοκινήτων της Αστυνομίας του Dubai, κάτι που φυσικά δεν προκάλεσε καμία έκπληξη.

Και δεν προκάλεσε τέτοια, διότι ήδη ο υφιστάμενος στόλος αποτελεί ήδη μια συλλογή σπάνιων, συλλεκτικών και ακριβών αυτοκινήτων. Οπότε η ένταξη μιας 918 Spyder από τα συνολικά 918 κομμάτια που έχουν κατασκευαστεί δεν είναι δα και τόσο σπουδαίο πράγμα. Να σας θυμίσουμε εδώ, ότι ο στόλος της Αστυνομίας του Dubai μεταξύ άλλων διαθέτει στις τάξεις του αυτοκίνητα όπως Lamborghini Aventador, Aston Martin One-77, Bentley Continental, Mercedes-Benz SLS, Bugatti Veyron, αλλά και… Renault Twizy. Μάλλον για να μπορούν με κάποιο περιπολικό τους να ανέβουν και στο πεζοδρόμιο.



Κανένα βέβαια από τα παραπάνω αυτοκίνητα δεν επιτελεί τυπικά αστυνομικά καθήκοντα (περιπολία, επέμβαση ή καταδίωξη), αλλά υπάρχουν μόνο για να βολτάρουν ως αυτοκίνητα επίδειξης στις πιο πολυτελείς και τουριστικές περιοχές του Dubai, Μια ατραξιόν που προκαλεί την έκπληξη και το θαυμασμό των επισκεπτών του Εμιράτου.

Άλλα μοντέλα που έχουν ενταχθεί ομοίως σε αυτόν τον ιδιότυπο στόλο είναι τα BMW M6 Gran Coupe, Chevrolet Camaro, Ferrari FF, μια Ford Mustang βελτιωμένη από τον Roush, αλλά και άλλα πιο γήινα και λιγότερο εντυπωσιακά και λαμπερά μοντέλα.

Η γειτονική Αστυνομία του Abu Dhabi έχει βαλθεί να αποτελέσει το αντίπαλο δέος αυτής του Dubai, εφοδιαζόμενη κι αυτή με ανάλογα «περιπολικά» Μεταξύ αυτών μια Rolls-Royce Phantom, αλλά και το πιο εξωτικό και αραβογενές Lykan HyperSport της W Motor.

[Πηγή Dubai Police (Twitter)]
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube