Μια Porsche 911 Carrera S με ξύλινες επενδύσεις. Ιεροσυλία;

Μια Porsche 911 Carrera S με ξύλινες επενδύσεις. Ιεροσυλία;

Το τμήμα Porsche Exclusive, για να αποδείξει ότι μπορεί να ικανοποιήσει κάθε γούστο, διακοσμεί το εσωτερικό μιας 911 Carrera S Cabriolet με άφθονο ξύλο.

Όταν ένας πελάτης της Porsche δεν καλύπτεται από τις συμβατικές επιλογές υλικών και χρωμάτων για το αυτοκίνητό του, απευθύνεται στο τμήμα Porsche Exclusive. Το οποίο δεν έχει κανέναν... ηθικό φραγμό στο να ικανοποιήσει κάθε γούστο.

Για τον εξωτερικό παρατηρητή αυτή η Porsche 911 Carrera S Cabriolet δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο. Είναι βαμμένη σε μαύρο χρώμα Jet Black Metallic, ενώ οι κόκκινες δαγκάνες των φρένων και οι ζάντες 20’’ ανήκουν στον βασικό εξοπλισμό της. Το εσωτερικό όμως ξεχωρίζει σε σχέση με κάθε άλλη 911, αφού υπάρχει ξύλινη επένδυση στο τιμόνι, στο ταμπλό, στην κεντρική κονσόλα και στις πόρτες. Οι υπόλοιπες επιφάνειες της καμπίνας έχουν ντυθεί με καφέ δέρμα Espresso, ενώ στο υποβραχιόνιο είναι χαραγμένο το έμβλημα της Porsche.

Οι επεμβάσεις της Porsche Exclusive περιορίζονται στον αισθητικό τομέα, οπότε στα μηχανικά μέρη δεν υπάρχει καμία αλλαγή. Στο πίσω μέρος αυτής της 911 βρίσκεται ο νέος 3λιτρος biturbo της Carrera S, με 420 PS και 51 kgm. Σε συνδυασμό με το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη PDK, επιταχύνει από στάση ως τα 100 km/h σε 4,1’’, ενώ η τελική της ταχύτητα φτάνει τα 304 km/h.

[Πηγή: Porsche]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube