Μια Corolla πολύ σκληρή για να πεθάνει! [video]

Μια Corolla πολύ σκληρή για να πεθάνει! [video]

Τυλίχτηκε σε στύλο, τούμπαρε, της διαλύθηκε το λάστιχο, αλλά συνεχίζει ακάθεκτη να κινείται μέσα στην κυκλοφορία σαν να μη συνέβη τίποτε!...

Σίγουρα θα έχετε δει το παλιό επεισόδιο του Top Gear όπου ο Clarkson προσπαθεί να μάταια σκοτώσει ένα Toyota Hilux.

Το χτυπάει με μπάλα κατεδάφισης, το ρίχνει από ψηλά, το πετάει στη θάλασσα, του βάζει φωτιά… κι αυτό συνεχίζει να δουλεύει! Τελικά ο Clarkson παραιτείται, χαρακτηρίζει το αυτοκίνητο «άθραυστο» και λέει ότι θα κρατήσει το Hilux ως μνημείο αντοχής.

Φαίνεται λοιπόν πως τα γονίδια εκείνου του Hilux έχουν μεταφερθεί και σε άλλα Toyota, ή πιο συγκεκριμένα στην Camery (ασιατική Corolla) που θα δείτε στο video παρακάτω.

Το πλαίσιο του αυτοκινήτου έχει στραβώσει εντελώς καθώς φαίνεται ότι έχει τυλιχτεί γύρο από κάποιο στύλο. Η πλευρά του συνοδηγού (ο οδηγός είναι στα δεξιά στο Πακιστάν) έχει μπει όλη μέσα, η σκεπή μοιάζει με μεταλλικό αντίσκηνο, πλαϊνά τζάμια δεν υπάρχουν, στη θέση του πίσω παρμπρίζ έχουν στουμπώσει ένα μεγάλο νάιλον και το πίσω αριστερό λάστιχο έχει διαλυθεί και φύγει τελείως.

Ωστόσο το αυτοκίνητο συνεχίζει να κινείται κανονικά μέσα στην κυκλοφορία και ο οδηγός δείχνει να το ελέγχει χωρίς πρόβλημα βλέποντας μέσα από το χιλιοραγισμένο παρμπρίζ!

Το βλέπεις το αυτοκίνητο και το λυπάσαι, αλλά αν ήσουν ο μηχανικός που έχει εξελίξει αυτό το μοντέλο θα ήσουν πολύ περήφανος, ενώ αν δούλευες στο μάρκετινγκ της Toyota θα έτριβες τα χέρια σου

Απλά δεν θα ήθελες να οδηγήσεις ποτέ στο Πακιστάν…

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube