Μία BMW i8 για την αστυνομία του Dubai [video]

Μία BMW i8 για την αστυνομία του Dubai [video]

Ένα ακόμα σπορ κουπέ, λίγο διαφορετικό απ' τα υπόλοιπα, προστέθηκε στο στόλο των περιπολικών του Dubai.

Όπως το πάνε στα Αραβικά Εμιράτα, σε λίγο θα πρέπει να έχουμε καθημερινό update για τα αυτοκίνητα που προσθέτουν στο στόλο της αστυνομικής τους δύναμης.

Στο Dubai έχουν, μέχρι στιγμής, τα ακόλουθα: Bugatti Veyron, Aston Martin One-77, Lamborghini Aventador, Ferrari FF, McLaren MP4-12C, Mercedes-Bens SLS AMG, Bentley Continental, Audi R8, Nissan GT-R, Mercedes-Benz SL 63 AMG και ένα... Renault Twizy (μάλλον επειδή δείχνει περίεργο), με τελευταίο απόκτημα ένα Lexus RC-F.

Προτελευταίο μάλλον, αφού αυτή την εβδομάδα ο στόλος αυξήθηκε κατά ένα αυτοκίνητο και μάλιστα φιλικό προς το περιβάλλον. Πρόκειται για μία BMW i8 που, μπορεί με 362PS να δείχνει αδύναμη μπροστά στα προαναφερθέντα, αλλά αφενός καταναλώνει μόλις 2,1 lt/100 km (σύμφωνα με τις τυποποιημένες μετρήσεις), αφετέρου επιταχύνει στα 0-100 km/h σε 4,8¨- όχι κι άσχημα για ένα υβριδικό.

Όχι, δεν παρατηρείται καμία έλλειψη – φτηνού – πετρελαίου στο Dubai. Απλώς το εμιράτο «απάντησε» στη δημοσιότητα που πήρε η Rolls-Royce Phantom της αστυνομίας του Abu Dhabi. Για τη BMW, πάντως, η δωρεάν διαφήμιση που πήρε και από τα δύο, αφού είναι ιδιοκτήτρια και της Rolls-Royce, είναι σίγουρα ευπρόσδεκτη.

[Πηγή: arabgt.com via WCF]

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube