Mercedes-Benz Ε-Class vs κομπλεξικού φορτηγατζή: 0-1 [video]

Mercedes-Benz Ε-Class vs κομπλεξικού φορτηγατζή: 0-1 [video]

Απ’ ό,τι φαίνεται, ο φορτηγατζής του βίντεο μας δεν επιτρέπει να μπαίνουν άλλοι στο διάβα του, ακόμα και όταν το επιβάλλουν οι συνθήκες κίνησης.

Οι τσακωμοί κατά την οδήγηση δεν είναι σπάνιο φαινόμενο και συνήθως καταλήγουν στη συμπλοκή μεταξύ των οδηγών και των επιβατών.

Αυτό που θα δείτε όμως στο βίντεο που ακολουθεί είναι λίγο διαφορετικό, μιας και το πρόβλημα που δημιουργείται και αποτελεί αιτία «παρεξήγησης», υφίσταται μόνο στο μυαλό του φορτηγατζή.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός της Mercedes-Benz E-Class μπήκε στη διπλανή λωρίδα για να αποφύγει τα εμπόδια από τα έργα, κόβοντας το ρυθμό και τη φόρα του φορτηγατζή που ακολουθούσε. Δεν γνωρίζουμε εάν ο οδηγός της E-Class χρησιμοποίησε κάποιο φλας για να αλλάξει πορεία, ξέρουμε όμως ότι ο οδηγός του φορτηγού με την αρκετά ψηλότερη θέση οδήγησης μπορούσε να δει τι έπεται στον δρόμο και να αντιληφθεί τι συμβαίνει και για ποιο λόγο.

Όταν λοιπόν τελείωσαν τα έργα, ο οδηγός της Mercedes-Benz μπήκε ξανά στο ρεύμα του και ο φορτηγατζής τον προσπέρασε. Μόλις ο τελευταίος αντιλήφθηκε ότι ο οδηγός της E-Class συνεχίζει την πορεία του από πίσω του, στο πρώτο στένεμα του δρόμου ακινητοποιήθηκε και έβαλε όπισθεν για να τον χτυπήσει. Μετά, έβαλε 1η κι έφυγε.

Φανταζόμαστε ότι η καταγραφή της πινακίδα κυκλοφορίας του φορτηγού από το video θα κινητοποιήσει την Αστυνομία για να πράξει τα δέοντα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube