Ματς σούμο ανάμεσα σε δύο Mercedes! [video]

Ματς σούμο ανάμεσα σε δύο Mercedes! [video]

Τα δύο 4x4 τρακάρουν και σπρώχνονται με μανία, σαν Ιάπωνες παλαιστές βαρέων βαρών!

Κρίνοντας από τις προδιαγραφές, θα περίμενε κανείς το σκληροτράχηλο G-Wagen να πετούσε αμέσως την ML πρώτης γενιάς έξω από το ρινγκ.

Όμως τα πράγματα δεν εξελίσσονται έτσι και το παλιό SUV τα καταφέρνει πολύ καλά απέναντι στο AMG G63, παρά το ξεχωριστό πλαίσιο, τον 5,5λιτρο V8 biturbo και τα locker διαφορικά του τελευταίου. Ίσως ο οδηγός της ML να είχε κάνει προπόνηση σε αγώνες demolition derby ή έστω σε συγκρουόμενα του λούνα παρκ.

Το γεγονός είναι ότι ξέρει πού να χτυπήσει τον αντίπαλο για να τον αποσταθεροποιήσει. Και το κάνει, με αποτέλεσμα μάλλον να κερδίζει στα σημεία.

Το πώς ξεκίνησε η διαμάχη δεν το ξέρουμε, αλλά φαίνεται πως ο οδηγός της ML ήταν πολύ θυμωμένος κι έβλεπε κόκκινο. Οι επιβάτες του G63 δείχνουν μάλλον έκπληκτοι στην αρχή, αλλά γρήγορα μπαίνουν στο παιχνίδι και ξεκινά το ματς, όπου πραγματικά λυπάσαι για τα κακόμοιρα τα αυτοκίνητα.

Το video σταματά εκεί που η μάχη συγκρουόμενων πάει να εξελιχθεί σε γενικευμένη συμπλοκή ανθρώπων. Διότι σίγουρα αυτό θα έγινε στη συνέχεια ανάμεσα στους θερμόαιμους νεαρούς. Και για να έχουν μαύρο G63, στη Ρωσία, δεν θα πρέπει να κέρδισαν τα λεφτά με τον ιδρώτα του προσώπου τους…

[Πηγή: Hart voor Auto’s]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube