Ληστές το σκάνε, αφήνοντας πίσω συνεργό τους [video]

Ληστές το σκάνε, αφήνοντας πίσω συνεργό τους [video]

Όταν βλέπουν ότι δεν προφταίνει να μπει στο αυτοκίνητο, πατάνε γκάζι και τον αφήνουν σύξυλο με τα κλοπιμαία…

Τέσσερις άνδρες λήστεψαν κοσμηματοπωλείο στο Cape Town της Ν. Αφρικής, αλλά μόνο οι τρεις κατάφεραν να ξεφύγουν – προς το παρόν τουλάχιστον.

Όπως δείχνουν τα πλάνα από κάμερα παρακολούθησης, το VW Golf με τους τρεις ληστές ξεκίνησε για να διαφύγει και ο ένας τους άνοιξε την πίσω δεξιά πόρτα για να μπει ο τέταρτος συνεργός που ερχόταν τρέχοντας με τα κλοπιμαία στο χέρι και δύο αστυνομικούς ή σεκιουριτάδες να τον καταδιώκουν.

Όταν οι ληστές είδαν ότι ο συνεργός τους δεν θα προλάβαινε να μπει στο αυτοκίνητο πριν τον φτάσουν οι διώκτες του, πάτησαν γκάζι και το άφησαν εκεί. Αυτός πέταξε την τσάντα που κρατούσε –και η οποία βρέθηκε να περιέχει κοσμήματα αξίας 50.000 Rand (€3.700)–  λίγο πριν τον φτάσουν και τον ρίξουν κάτω, ακινητοποιώντας τον και φορώντας του χειροπέδες.

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Cape Town, Wayne Dyason, δήλωσε σχετικά: «Σήμερα Δευτέρα ειδοποιηθήκαμε ότι γινόταν ληστεία σε κοσμηματοπωλείο του εμπορικού κέντρου Gatesville στο κέντρο του Athlone, με δράστες τέσσερις υπόπτους με ένα λευκό VW Golf. Ψάξαμε το πάρκινγκ και εντοπίσαμε το αυτοκίνητο. Ο οδηγός έφυγε αναπτύσσοντας ταχύτητα, αλλά άφησε πίσω έναν από τους συνεργούς του. Αυτός έκανε να τρέξει για να ξεφύγει, όμως το μακρύ χέρι του Νόμου τον έπιασε».

[Πηγή: timeslive.co.za]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube