Κομμένα τα supercars για τον Gareth Bale

Κομμένα τα supercars για τον Gareth Bale

Ο Gareth Bale αναγκάζεται να κόψει την οδήγηση supercar επειδή του προκαλούν τραυματισμό στους οπίσθιους μηριαίους.

Την οδήγηση supercars έκοψε ο αριστερός μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, μιας και πιστεύει ότι αυτή είναι η αιτία για τον τραυματισμό του οπίσθιου μηριαίου που του καταστρέφει την καριέρα του στην Βασίλισσα.

Ο Ουαλός αριστερός μέσος και μεσοεπιθετικός έχει υπογράψει σύμβαση με την εταιρεία Auto Vivendi που του εξασφαλίζει ένα supercar με το που θα προσγειωθεί στην Ισπανία, ενώ του διαθέτει νέο μοντέλο κάθε δύο μήνες.

Σύμφωνα όμως με πηγή κοντά στο οικογενειακό του περιβάλλον, ο Gareth Bale θα κόψει για την ώρα τα supercars και θα οδηγεί κανονικά αυτοκίνητα, έτσι ώστε να μειωθεί η πίεση στο σώμα και τους δικέφαλους του και να ξαναβρεί την φόρμα του.

Πολλοί ποδοσφαιριστές αναφέρουν ότι οι Lamborghini είναι τα χειρότερα αυτοκίνητα για αθλητές (πολύ χαμηλή θέση οδήγησης), ενώ οι γιατροί τους λένε ότι μπορούν να ασχοληθούν με αυτές τις υπερκατασκευές όταν συνταξιοδοτηθούν.

Ωστόσο, οι οπαδοί της Manchester United δεν έχασαν το χιούμορ τους και του έστειλαν στο Twitter την προσφορά τους, ένα ολοκαίνουριο Chevrolet, σε περίπτωση που ξανανέβει στο Νησί.

[Πηγή: The Indepenent]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube