Koenigsegg: Sold out η Regera

Koenigsegg: Sold out η Regera

Οι δουλειές πάνε καλά για το Σουηδό κατασκευαστή, ο οποίος ανακοίνωσε ότι και τα 80 κομμάτια που θα κατασκευάσει έχουν βρει τον ιδιοκτήτη τους.

Σχεδόν ένα χρόνο αφού ξεκίνησε να κατασκευάζεται η Koenigsegg Regera, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι έχει ήδη γίνει και η 80στη παραγγελία.

Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι όλα τα μοντέλα του Σουηδού κατασκευαστή αυτή τη στιγμή είναι σε κατάσταση sold out, χωρίς μάλιστα να έχει ανακοινωθεί κάτι για το μέλλον.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Koenigsegg: «Αυτός ο κινητήρας αντέχει 200 χρόνια»

Ωστόσο για όποιον θέλει να αγοράσει ένα Koenigsegg, η εταιρεία έχει σε ισχύ ένα πρόγραμμα που δίνει στους ενδιαφερόμενους πρόσβαση σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα. Τα τελευταία πριν αλλάξουν χέρια φρεσκάρονται πλήρως και συνοδεύονται από 2ετή εργοστασιακή εγγύηση.

Δε γνωρίζουμε εάν στο άμεσο μέλλον παρουσιαστεί κάποιο νέο μοντέλο που θα πάρει τη θέση της Regera, αρκεί όμως να αναφέρουμε ότι το «best seller» της εταιρείας είναι ένα από τα ταχύτερα αυτοκίνητα όλων των εποχών.

Η συνδυασμένη ισχύς από τον 5λιτρο twin turbo V8 και τους 3 ηλεκτροκινητήρες φτάνει τους 1.500 ίππους, ενώ τα νούμερα των επιδόσεων σοκάρουν: 150-250 km/h σε 3,2” και 0-400 km/h σε λιγότερο από 20”.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Με ένα Koenigsegg ποτέ δεν είσαι μόνος

Τέλος, ένα από πολύ ιδιαίτερο τεχνολογικό στοιχείο του αυτοκινήτου είναι ότι δε διαθέτει σύστημα μετάδοσης με κανονικό κιβώτιο, περιορίζοντας τις απώλειες στη μετάδοση έως και στο μισό σε σχέση με ένα συμβατικό σύστημα.

[Πηγή: Autoblog.com]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube