Kobe Steel: Νέα στοιχεία παραποίησης δεδομένων

Kobe Steel: Νέα στοιχεία παραποίησης δεδομένων

Η Kobe Steel δήλωσε ότι βρήκε μια νέα περίπτωση κατασκευής δεδομένων σε μια θυγατρική που κόβει και επεξεργάζεται πλάκες χάλυβα.

Η Kobe Steel δήλωσε εχθές Παρασκευή ότι είχε εντοπίσει μια υπόθεση υπαλλήλων που δεν ανέφεραν την παραποίηση δεδομένων σε μια από τις εσωτερικές έρευνες της εταιρείας στις επιχειρήσεις αλουμινίου και χαλκού.

Η εταιρεία δήλωσε ότι σχεδίαζε να δημιουργήσει μια ομάδα εξωτερικών παραγόντων για να εξετάσει τα προβλήματά της, εκτός από την υπάρχουσα εσωτερική επιτροπή.

Να θυμίσουμε ότι η Kobe Steel, η τρίτη μεγαλύτερη χαλυβουργία της Ιαπωνίας παραδέχτηκε νωρίτερα αυτό το μήνα ότι παραποίησε προδιαγραφές σχετικά με τη στιβαρότητα και την αντοχή των προϊόντων αλουμινίου, χαλκού και χάλυβα, καθώς και υλικά για οπτικούς δίσκους.

 

Εν τω μεταξύ, από τις προμηθευόμενες ιαπωνικές αυτοκινητοβιομηχανίες, η Nissan, η Toyota, η Mazda και η Honda δήλωσαν την περασμένη Πέμπτη ότι δεν εντόπισαν προβλήματα ασφάλειας με τμήματα που κατασκευάστηκαν από αλουμίνιο που προμηθεύει η Kobe Steel, καθησυχάζοντας τις ανησυχίες ότι τα παραποιημένες προδιαγραφές ποιότητας για τα προϊόντα της χαλυβουργίας είχαν αλλοιώσει τις προδιαγραφές ασφαλείας στα αυτοκίνητά τους.

[Πηγή Reuters]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube