Κλεμμένο ασθενοφόρο γίνεται… off-roader! [video]

Κλεμμένο ασθενοφόρο γίνεται… off-roader! [video]

Για να ξεφύγει από τα περιπολικά που τον καταδίωκαν, ο κλέφτης έκανε το ασθενοφόρο… τζιπ, βγαίνοντας δύο φορές από το δρόμο.

Ένας 21χρονος από το Macomb του Detroit συνελήφθη αφού έκλεψε νοσοκομειακό και ανάγκασε την αστυνομία να τον καταδιώκει για πολλή ώρα.

Το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, ο Eric Preston έκλεψε το ασθενοφόρο την ώρα που το πλήρωμά του άφηνε ασθενή σε τοπικό νοσοκομείο.

Λίγα λεπτά μετά την κλοπή, αστυνομικοί άρχισαν να καταδιώκουν τον Preston σε δρόμο 4 λωρίδων, ταχείας κυκλοφορίας. Αυτός, στην προσπάθειά του να ξεφύγει, βγήκε από το δρόμο και… πήρε τα βουνά. Όμως, βρέθηκε μπροστά σε ένα δάσος χωρίς έξοδο διαφυγής, οπότε αναγκάστηκε να επιστρέψει στο δρόμο.

Η αστυνομία συνέχισε την καταδίωξη, κι ο κλέφτης επιχείρησε για δεύτερη φορά να ξεφύγει βγαίνοντας στα χωράφια, αλλά κόλλησε και αναγκάστηκε να παραδοθεί υπό την απειλή των όπλων.

Η Detroit News έγραψε ότι ο Preston κρατήθηκε στη φυλακή του Macomb και παραπέμφθηκε σε δίκη με την κατηγορία της κλοπής αυτοκινήτου – κακούργημα που επιφέρει έως και 5ετή φυλάκιση.

Ο λόγος για τον οποίο ο Preston έκλεψε το ασθενοφόρο, παραμένει άγνωστος.

[Πηγή: Detroit News μέσω Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube