King of the City Jungle: Χαλάρωσε το λιοντάρι μέσα σου με το πάτημα ενός κουμπιού [video]

King of the City Jungle: Χαλάρωσε το λιοντάρι μέσα σου με το πάτημα ενός κουμπιού [video]

Πώς να χαλαρώσεις ένα λιοντάρι; Η Mercedes-Benz προτείνει στο νέο διαφημιστικό της video, με έλεγχο άνεσης ENERGIZING.

Τι κι αν είσαι ο βασιλιάς της ζούγκλας και όλοι σε φοβούνται. Φοβάσαι κι εσύ τον εαυτό σου. Ή μάλλον την κακή διάθεση του εαυτού σου.

Και όπως το λιοντάρι μπορεί να έχει μια κακή μέρα –τα κορίτσια δεν έφεραν φαγητό ή εκείνος ο νεαρός αμφισβητεί την πρωτοκαθεδρία σου στην αγέλη- έτσι και η νέα ταινία της S-Class από τον antoni αποτυπώνει την ανθρώπινη διάσταση με πολύ χιουμοριστικό τρόπο.

Το «ζώο» μας στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι το αφεντικό μιας επιτυχημένης εταιρείας startup. Με μια μέρα όμως, όχι αντίστοιχα πετυχημένη. Ένας συρμός από μικρές ατυχίες έρχονται και στοιβάζονται σε μια διαρκώς επιδεινούμενη διάθεση. Και η λύτρωση έρχεται με την επιβίβαση στην S-Class. Μην φανταστείτε στο πίσω κάθισμα, στη θέση του οδηγού. Σε αυτό το σημείο λοιπόν, το «λιοντάρι» μας θα βιώσει αυτό που η Mercedes-Benz περιγράφει ως τεχνολογία αλλαγής διάθεσης. Ο έλεγχος άνεσης ENERGIZING. Ένα σύστημα που προσαρμόζει τη θερμοκρασία, το άρωμα, την ένταση του φωτισμού, τα καθίσματα, τη μουσική και πολλά άλλα συστήματα και εξαρτήματα στις επιθυμίες του οδηγού, βελτιώνοντάς του τη διάθεση. Με το πάτημα ενός κουμπιού, η κακή διάθεση του «λιονταριού» μας εξαφανίζεται. Είναι χαλαρωτικό. Ξεκινά μια διασκεδαστική διαδρομή μέσα στη νύχτα, στο τέλος της οποίας φτάνει στο σπίτι με καλή διάθεση. Τι να κάνουμε; Το στρες είναι πασέ.

Η ταινία ακολουθεί τον αναπροσανατολισμό της Mercedes-Benz στην καινοτομία με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανθρώπινες ανάγκες, αν και με ασυνήθιστο τρόπο. Για μια εταιρεία που θέλει να είναι η κορυφαία τεχνολογική φίρμα και ο ηγέτης της βιομηχανίας, το τοπ μοντέλο της, η S-Class, χρειάζεται να αναλάβει ένα πρωτοποριακό ρόλο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube