Καταστροφική πρώτη βόλτα για μια ανακατασκευασμένη Ferrari F40

Καταστροφική πρώτη βόλτα για μια ανακατασκευασμένη Ferrari F40

Η πρώτη βόλτα μετά την ολική ανακατασκευή ενός από τους μεγαλύτερους θρύλους της αυτοκίνησης, είχε οδυνηρή κατάληξη.

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι η Ferrari F40 είναι το αυτοκίνητο που έχει γίνει αφίσα στον τοίχο περισσότερο από κάθε άλλο σε αυτόν τον κόσμο. Είναι μια σαφής ένδειξη λατρείας.

Κι αυτό δεν είναι καθόλου περίεργο για το τελευταίο αυτοκίνητο που είχε την υπογραφή από τον ίδιο το «Γέρο», τον Enzo Ferrari.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ferrari F40, F50 Enzo και LaFerrari στην πίστα [video]

Από το 1987 έως και το 1992, 1.311 F40 βγήκαν από το εργοστάσιο και είναι άγνωστο το πόσες υπάρχουν μέχρι σήμερα. Ωστόσο, στη λίστα εκείνων που δεν υπάρχουν, προστέθηκε προσφάτως ακόμα ένα αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τις εικόνες που ανέβασε στο Ferrari Chat ένα μέλος του forum, το περιστατικό συνέβη κάπου στην Αγγλία, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Ευτυχώς, σύμφωνα με τις ίδιες αναφορές οι επιβαίνοντες δεν έπαθαν τίποτα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμάζουμε τη Ferrari 488 Spider [video]

Το σίγουρο είναι ότι το αυτοκίνητο βρισκόταν στην παρθενική του βόλτα μετά από το πέρας των εργασιών ολικής ανακατασκευής, ώσπου μια φωτιά που μοιάζει να ξεκίνησε από το διαμέρισμα του twin-turbo V8 των 2,8 lt το έκανε στάχτη.



Προφανώς πρόκειται για ολική καταστροφή, αφού σχεδόν τίποτα δεν απέμεινε χωρίς να έχει υποστεί ζημιές, ούτε καν το πλαίσιο.

Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν μπορείς να πεις και πολλά. Πολύ κρίμα.

[Πηγή: Motor1, Ferrari Chat]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube