Καταδίωξη στη Ρωσία, με απρόσμενο αποτέλεσμα [video]

Καταδίωξη στη Ρωσία, με απρόσμενο αποτέλεσμα [video]

Lada κυνηγάει Lada, με τον κακό να πηγαίνει για μαλλί και να βγαίνει κουρεμένος!

Η Ρωσία, με τις πολύ διαδεδομένες dashcams και τους ανεκδιήγητους οδηγούς, είναι μια μόνιμη πηγή video με κάθε λογής απίθανα συμβάντα στους δρόμους.

Κρίνοντας από αυτό, θα περίμενε κανείς οι καταδιώξεις αυτοκινήτων από την αστυνομία να είναι οι πιο θεαματικές του κόσμου, με γρήγορα περιπολικά, ελικόπτερα και ό,τι άλλο βλέπουμε στις ταινίες του Χόλιγουντ. Όμως στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου έτσι.

Πρώτα απ’ όλα, τα περιπολικά δεν είναι τίποτε Ferrari ή Lamborghini, όπως στα Αραβικά Εμιράτα. Αλλά ούτε και οι κακοί οδηγούν σούπερκαρ. Lada και τέτοια οδηγούν, οπότε τις περισσότερες φορές οι τροχαίοι δεν χρειάζεται καν να υπερβούν τα όρια ταχύτητας.

Στο video που ακολουθεί, ο κακός οδηγεί Lada. Και η μόνη διαφορά του από τους αστυνομικούς είναι στον τύπο του Lada: σεντάν αυτός, χάτσμπακ οι τροχαίοι. Σίγουρα, δεν είναι αυτή η συνταγή για θεαματικές καταδιώξεις, όμως εδώ, καλοί και κακοί, τα δίνουν όλα, πηγαίνοντας δίπλα-δίπλα με τελικές (βία 140 km/h) για ολόκληρα λεπτά – με το περιπολικό στην αντίθετη λωρίδα, απέναντι στις νταλίκες…

Δεν υπάρχει καμία εξέλιξη, αφού οι αστυνομικοί δεν κάνουν τίποτε για να σταματήσουν τον κακό. Τελικά την πρωτοβουλία την παίρνει αυτός, κάνοντας απότομη τιμονιά αριστερά και χτυπώντας το περιπολικό, που χάνεται από το πλάνο και δεν βλέπουμε πού καταλήγει.

Η Θεία Δίκη όμως κανονίζει τον κακό, όπως θα δείτε. Και καθώς στο τέλος περνά φευγαλέα μπροστά από την κάμερα ένας αστυνομικός με το χέρι του να ψάχνει το υπηρεσιακό όπλο, φαντάζομαι πως ο Νόμος και η Τάξη τελικά θριάμβευσαν

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube