Καλά Χριστούγεννα από την BMW M με το «υπερβολικά δυνατό» pickup της [video]

Καλά Χριστούγεννα από την BMW M με το «υπερβολικά δυνατό» pickup της [video]

Το μοναδικό φορτηγάκι BMW M3 E30 βγαίνει από τη σύνταξη για να πρωταγωνιστήσει σε χιουμοριστική χριστουγεννιάτικη διαφήμιση.

Τα Χριστούγεννα φτάνουν και η BMW M αποφάσισε να ξεσκονίσει το μοναδικό της M3 E30 pickup και να φορτώσει στην καρότσα του ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο για να γυρίσει ένα αστείο διαφημιστικό κλιπ και να το ποστάρει στο YouTube.

Το μήνυμα που θέλει να περάσει είναι βέβαια αυτό της μεγάλης ιπποδύναμης και της παιχνιδιάρικης συμπεριφοράς, αν και τα δύο αυτά στοιχεία δεν είναι πάντα τα ενδεδειγμένα για ένα «οικογενειακό» αυτοκίνητο.

Το video με τίτλο «Υπερβολικά δυνατό: Η τραγωδία ενός χριστουγεννιάτικου δέντρου» δείχνει μια μητέρα με το κοριτσάκι της να κάνουν τις τελευταίες ετοιμασίες για τα Χριστούγεννα ενώ ο μπαμπάς της οικογένειας έχει αναλάβει να φέρει το δέντρο. Όμως ο γκαζιάρης μπαμπάς παρασύρεται και όταν φτάνει σπίτι το δέντρο στην καρότσα δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση…

Βέβαια, τα 200 άλογα της M3 E30 δεν είναι «υπερβολικά» με τα σημερινά δεδομένα, όμως αν συνδυάζονται με το μικρό βάρος του αυτοκινήτου, την πίσω κίνηση και τον χιονισμένο δρόμο είναι ικανά να μαδήσουν τελείως ένα έλατο.

Το συγκεκριμένο Μ3 pickup ξεκίνησε το 1986 ως μια ανοιχτή BMW Σειρά 3 Cabrio στην οποία τοποθετήθηκε ο κινητήρας και τα άλλα μηχανικά μέρη της τότε Μ3. Χρησιμοποιήθηκε από το εργοστάσιο επί 26 ολόκληρα χρόνια πριν την αποσύρουν το 2012. Όμως τώρα την επανέφεραν στην ενέργεια για να γυρίσουν το κλιπάκι και να προωθήσουν το νέο website της BMW M.

Οι αναγνώστες μας και φαν της BMW M ήδη γνωρίζουν ότι και η Μ3 Ε92 υπέστη μετατροπή σε φορτηγάκι, το 2011. Πέρα από τα δύο αυτά pickup, η Μ Division έχει κατασκευάσει επίσης μια Μ3 Compact το 1996 και μια Μ3 Touring το 2000. Φωτογραφίες τους θα βρείτε στην παραπάνω gallery.

[Πηγή: BMW M]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube