Καινούργιο Air Force One και λιμουζίνα για τον νεοεκλεγέντα Trump [videos]

Καινούργιο Air Force One και λιμουζίνα για τον νεοεκλεγέντα Trump [videos]

Ο σκηνοθέτης Neill Blomkamp ανέλαβε τα σχέδια του νέου Air Force One και της νέας λιμουζίνας «The Beast», διότι οι προεδρικές μεταφορές χρειάζονται απαστράπτον στιλ.

Είναι καιρός οι προεδρικές μεταφορές να γίνουν απαστράπτουσες και μια δόση κιτσάτου glamour που να δένει με τη προεδρική πολιτική. Και είμαστε τυχεροί διότι ο κατάλληλος σκηνοθέτης ταινιών επιστημονικής φαντασίας επιλήφθηκε του θέματος.

Ο Donald Trump θα επιλέξει οπωσδήποτε μια ολοκαίνουργια προεδρική λιμουζίνα με το που θα κάτσει στο Οβάλ Γραφείο, τον επόμενο χρόνο, αλλά ο σκηνοθέτης ταινιών επιστημονικής φαντασίας, Neill Blomkamp, έχει κάτι πιο αντιπροσωπευτικό να προτείνει για τα γούστα του νέου προέδρου.

Ο Blomkamp είναι γνωστός για τη σκηνοθεσία ενός αριθμού δυστοπικών ταινιών του εγγύς μέλλοντος. Φιλμ που σχολιάζουν σχετικά τις επικίνδυνες και βίαιες τάσεις της ανθρωπότητας και την ικανότητά μας να απορρίπτουμε και να απειλούμε εκείνους που είναι διαφορετικοί από εμάς. Γι’ αυτό και είναι περίεργο που ο Blomkamp καταπιάστηκε να κοροϊδέψει κάποιον που είναι διαφορετικός απ’ ό,τι οι άλλοι 44 πρόεδροι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Το Κτήνος του Obama δεν μασάει με τίποτα; [video]

Έτσι κι αλλιώς πάντως, το νέο ντιζάιν για το Air Force One είναι πολύ τσαμπουκαλίδικο και άξιο για κάθε άνδρα ή γυναίκα που ισχυρίζεται ότι είναι ο πιο ισχυρός άνθρωπος στον κόσμο. Το σχέδιο του Blomkamp για την αυτοκινητοπομπή είναι λίγο πιο φανταχτερό και συνδυάζει τέλεια τα χρυσά γράμματα του προσωπικού προγράμματος του Trump με τον γιγάντιο χρυσό πύργο του στη Νέα Υόρκη.

Είναι πολύ κακό όμως για το νέο Αμερικανό πρόεδρο να μην έχει τα υπόλοιπα οχήματα της αυτοκινητοπομπής μετασκευασμένα ανάλογα, έτσι ώστε να είναι αντιπροσωπευτικά του στιλ και του γούστου του. Οπότε θεωρούμε ότι κάτι πρέπει να κάνει ο Blomkamp και γι’ αυτήν την περίπτωση.

[Πηγή μέσω Quartz]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube