Joyride στην Baja με τον Rhys Millen [video]

Joyride στην Baja με τον Rhys Millen [video]

Ο κορυφαίος rallyman και drifter κάνει τα ακροβατικά του οδηγώντας οριακά ένα Jeep Wrangler Rubicon στη μεξικάνικη έρημο.

Ο Rhys Millen είναι από τους κορυφαίους drifters στις ΗΠΑ, πρώην πρωταθλητής ράλι και βασικός stuntman σε πασίγνωστες κινηματογραφικές ταινίες.

Η εταιρεία λιπαντικών Pennzoil τον επιστράτευσε για να διαφημίσει τα προϊόντα της σε ακραίες θερμοκρασίες και καταπονήσεις.

Ήδη είχε χρησιμοποιήσει τον 43χρονο Millen στο τιμόνι μιας Ferrari 488 GTB για να γυρίσει ένα video στο οποίο ο (νεοζηλανδικής καταγωγής) Αμερικανός πήγαινε συνεχώς με τις πάντες και 8.000 rpm, νύχτα στους έρημους δρόμους της Βαρκελώνης.

Τώρα, η Pennzoil χρησιμοποιεί ένα Jeep Wrangler Unlimited Rubicon, την off-road έκδοση παραγωγής με τα διαφορικά που κλειδώνουν και τις πιο κοντές βοηθητικές σχέσεις. Ο Miller δείχνει ότι ξέρει και από οδήγηση εκτός δρόμου, πλαγιολισθαίνοντας, πηδώντας και σκαρφαλώνοντας με το Jeep μέσα στην κακοτράχαλη έρημο Baja του Μεξικού, σε θερμοκρασίες κοντά στους 45 βαθμούς υπό σκιά.

Ο σκοπός της εταιρείας είναι βέβαια να δείξει σε τι ακραίες συνθήκες μπορεί να αντέξουν τα λιπαντικά της, όμως εσείς απολαύστε τα μοναδικά οδηγικά πλάνα και την ατμόσφαιρα στο video που ακολουθεί.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube