Ο Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Joe Biden, κάνει burn-out με την Corvette του! [video]

Ο Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Joe Biden, κάνει burn-out με την Corvette του! [video]

O Biden πήρε ειδική άδεια από τις Μυστικές Υπηρεσίες για να οδηγήσει την Corvette του στην εκπομπή του Jay Leno – και το χάρηκε!

H United States Secret Service επέτρεψε στον Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Joe Biden, να οδηγήσει την κλασική Corvette του, του 1967, για την εκπομπή του Jay Leno. Και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν ένα μεγαλοπρεπές, αμερικάνικο burn-out!

Σε έναν πρόλογο της νέας σεζόν στο Twitter για την εκπομπή Jay Leno’s Garage, ο δημοφιλής τηλεπαρουσιαστής εμφανίζεται στο πεδίο ασκήσεων της USSS για να συναντήσει τον Αντιπρόεδρο Joe Biden και την κλασική Corvette του που δεν επιτρέπεται κανονικά να οδηγεί.

Σύμφωνα με τον Biden, αυτή είναι η τρίτη μόλις φορά που του επιτράπηκε να οδηγήσει την Corvette του από τότε που ανέλαβε την αντιπροεδρία των ΗΠΑ – και η στέρηση αυτή είναι προφανής.

«Δεν θα έπρεπε να τo πω στην τηλεόραση, αλλά μου αρέσει η ταχύτητα», παραδέχεται μπροστά στο φακό.

Η Corvette ήταν το γαμήλιο δώρο του Biden από τον πατέρα του πριν 49 χρόνια, αλλά οι ηγέτες των ΗΠΑ δεν επιτρέπεται να οδηγούν όσο ασκούν τα καθήκοντά τους – οπότε, όταν του δόθηκε η ευκαιρία, την εκμεταλλεύτηκε με το παραπάνω!

Οι δύο γιοι του Biden του ανακατασκεύασαν τον κινητήρα ως δώρο για τα Χριστούγεννα και ο Αντιπρόεδρος λέει ότι η Corvette είναι το μόνο αυτοκίνητο που αγάπησε στη ζωή του. Υποστηρίζει ότι «έλιωσε το γκάζι» μέχρι τα 250 km/h όταν ήταν πιο νέος.

Το πράγμα όμως δεν τελειώνει εδώ με την εκπομπή, αφού εμφανίζεται και ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Colin Powell, με μια Corvette του 2016! Θα λέγαμε πως ο Leno έχει τις άκρες του…

Όλα αυτά θα τα δουν οι Αμερικανοί στην εκπομπή της 9ης Νοεμβρίου, ακριβώς την επομένη των προεδρικών εκλογών, μετά τις οποίες ο Biden θα είναι πλέον ελεύθερος να οδηγεί την Corvette του και να καίει όσα λάστιχα θέλει!...

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube