Jeep: Πλήρης εξηλεκτρισμός της γκάμας μέχρι το 2022

Jeep: Πλήρης εξηλεκτρισμός της γκάμας μέχρι το 2022

Η αμερικανική φίρμα, μέλος της FCA, θα εγκαταλείψει προοδευτικά τους θερμικούς κινητήρες, εξηλεκτρίζοντας μάλιστα όλη την γκάμα της μέχρι το 2022.

Οι συνάδελφοί μας από την αμερικανική έκδοση του Wichcar αναφέρουν online τις αποκαλύψεις του CEO της Jeep, Christian Meunier, κατά τη διάρκεια μιας δημοσιογραφικής εκδήλωσης στη Νέα Ζηλανδία. Ο επικεφαλής της αμερικανικής εταιρείας έδωσε σημαντικές πληροφορίες για το ηλεκτρικό μέλλον της γκάμας της Jeep.

Μεταξύ άλλων, ο Meunier δήλωσε: «Η Jeep θα γίνει ο πιο οικολογικός κατασκευαστής SUV στον κόσμο. Τα εξηλεκτρισμένα μοντέλα θα είναι τα καλύτερα Jeep που κατασκευάστηκαν ποτέ, αλλά και με τις καλύτερες επιδόσεις». Η φίρμα αυξάνει κάθε χρόνο τον αριθμό των μοντέλων του καταλόγου της. Μια τάση που θα συνεχιστεί και στο μέλλον.

Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν, τα Compass, Cherokee, Grand Cherokee, Wrangler και Renegade θα διατίθενται έως το 2022 και σε επαναφορτιζόμενα υβριδικά, αλλά και με τη στάνταρ υβριδική τεχνολογία. Η Jeep ελπίζει έτσι να συνεχίσει την κλιμάκωση των πωλήσεών της. Να σημειώσουμε ότι από 300.000 αυτοκίνητα που πουλούσε η εταιρεία το 2009, έχει ανέβει σε πάνω από 1,5 εκατομμύρια μονάδες εφέτος.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube