Ιπτάμενη Toyota Corolla προσγειώθηκε σε οροφή σπιτιού!

Ιπτάμενη Toyota Corolla προσγειώθηκε σε οροφή σπιτιού!

Ο οδηγός είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα όταν έπεσε σε ανάχωμα με αποτέλεσμα την εκτόξευση του αυτοκινήτου.

Είναι πολύ δύσκολο να φανταστεί κανείς πώς ένα αυτοκίνητο μπορεί να προσγειωθεί σε οροφή σπιτιού, όμως αυτό ακριβώς έγινε πριν από λίγες μέρες στο Larchwood της Iowa με μια Toyota Corolla!

Οδηγός του οχήματος ήταν ο 25χρονος Israel Hidalgo από την South Dakota, ο οποίος την περασμένη Τρίτη ταξίδευε στον αυτοκινητόδρομο της Iowa. Περίπου στις 22.50, ο νεαρός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου σε διασταύρωση. Στη συνέχεια η τετράπορτη Toyota Corolla (2007-2013) έπεσε με ταχύτητα σε ανάχωμα, με αποτέλεσμα να εκτοξευθεί στον αέρα.

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι πως το αυτοκίνητο κατέληξε καρφωμένο στην οροφή ενός σπιτιού που βρισκόταν σε απόσταση 38 μέτρων από το δρόμο!

Toyota

Ευτυχώς οι κάτοικοι του σπιτιού έλειπαν εκείνη την ώρα οπότε πέρα από τον οδηγό που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο δεν είχαμε άλλους τραυματίες. Το αυτοκίνητο ανέσυρε ειδικός γερανός, με τους περαστικούς να δηλώνουν έκπληκτοι για την απόσταση που διάνυσε στον αέρα προτού βρεθεί κυριολεκτικά μέσα στο σπίτι.

Οι αρχές υπολόγισαν την ταχύτητα του αυτοκινήτου στα 185 km/h - δηλαδή πάνω από τριπλάσια του νόμιμου ορίου των 56 km που ισχύει στην περιοχή. Αυτό σημαίνει πως όταν ο οδηγός βγει από το νοσοκομείο θα έχει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες του νόμου για την άκρως επικίνδυνη συμπεριφορά του.

[Πηγή: The Drive]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube