ΗΠΑ: Η Αστυνομία μοιράζει γαλοπούλες αντί για κλήσεις [video]

ΗΠΑ: Η Αστυνομία μοιράζει γαλοπούλες αντί για κλήσεις [video]

Ενόψει της Ημέρας των Ευχαριστιών, η Αστυνομία της πόλης Billings στη Montana αποφάσισε να προσφέρει από μια γαλοπούλα στους παρανομούντες.

Πώς θα σας φαινόταν να σας σταματήσει ένας αστυνομικός επειδή διαπράξατε κάποια παράβαση, και αντί για κλήση να σας προσφέρει μια γαλοπούλα;

Ακριβώς αυτό έκαναν πρόσφατα οι Andrew Sanders και Eric Schnelbach, άνδρες της Αστυνομίας του Billings, στην πολιτεία της Montana. Στο πλαίσιο του εορταστικού κλίματος με αφορμή τη σημερινή Ημέρα των Ευχαριστιών, οι δύο αστυνομικοί μείωσαν αρκετά την αυστηρότητα των ποινών για όσους παρέβαιναν τον ΚΟΚ. Πιο συγκεκριμένα, όσοι οδηγοί έκαναν κάποιο παράπτωμα μικρής επικινδυνότητας, όπως την υπέρβαση του ορίου ταχύτητας για λίγα μίλια, αντί για κλήση λάμβαναν μια προφορική προειδοποίηση ότι αυτό που έκαναν ήταν λάθος, αλλά και μια… γαλοπούλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ H Αστυνομία χρησιμοποιεί Gran Turismo Sport για εκπαίδευση οδηγών [video]

«Είναι η πρώτη χρονιά που επιχειρούμε κάτι τέτοιο», δήλωσε ο υπαστυνόμος Neil Lawrence. «Οι άνθρωποι που λάμβαναν τις γαλοπούλες ήταν πολύ χαρούμενοι. Στη σελίδα μας στο Facebook γράφτηκαν πολλά θετικά σχόλια για την ενέργειά μας. Μέχρι τώρα φαίνεται πως ήταν κάτι θετικό για την τοπική κοινότητα». Οι γαλοπούλες είχαν προσφερθεί στις αρχές της πόλης για αυτό το σκοπό από επιχειρηματία της περιοχής, ο οποίος προτίμησε να παραμείνει ανώνυμος.

[Πηγή: ABC News]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube