Ιδού τα τρελά μοντάζ των συγκρούσεων και του μακελειού στο Nürburgring 2016 [videos]

Ιδού τα τρελά μοντάζ των συγκρούσεων και του μακελειού στο Nürburgring 2016 [videos]

Ευλόγησέ μας, τον καθένα από εμάς ξεχωριστά! Ήγγικεν η ώρα για την πιο προσφιλή παράδοση στο web: Τo ετήσιο μονταρισμένο μακελειό του Nürburgring.

Ιδού λοιπόν οι πιο τρελές, οι πιο απίστευτες συντριβές και οι κορυφαίες ματσολιές του 2016 σε απευθείας σύνδεση με την Πράσινη Κόλαση.

Η οδήγηση στο ’Ring βρίσκεται στη ανεξίτηλη λίστα κάθε βαρεμένου με το αυτοκίνητο, καθώς ολόκληρη η περιοχή του Nürburgring αποτελεί κάτι σαν την Ντίσνεϊλαντ για τους «βλαμμένους» με το αυτοκίνητο. Όλους εμάς, δηλαδή. Αλλά το ’Ring δεν αντέχει τους ανόητους, ειδικά στη χάραξη του Nordschleife, η οποία παραδόξως και «ανήθικα» είναι ανοιχτή για τους τουρίστες. Για να οδηγήσουν κι οι κοινοί θνητοί στον πιο επί πληρωμή υπέροχο δρόμο στον κόσμο.

Αυτές οι μέρες touristenfahrten στο Nordschelife προσελκύουν τους πάντες, από έμπειρους αγωνιζόμενους που πιέζουν το αυτοκίνητό τους στο υψηλότερο όριο μέχρι τύπους που η προηγούμενη εμπειρία τους είναι το «’Ring» στο Forza ένα πρωϊνό. Κάποια από τα παρακάτω κλιπάκια έρχονται ακόμη από τους αγώνες VLN, που έχουν στις τάξεις τους διάφορους τρελούς που μπορούν να αποτελέσουν μια ξεχωριστή κατηγορία στο μακελειό της πίστας.

Κανείς δεν είναι τέλειος και πιστεύουμε ότι ο καθένας μας θα μπορούσε να αποτελέσει μέρος μιας τέτοιας συλλογής να συχνάζει στο ’Ring. Ακόμα κι αν ανήκει στη «γρήγορη ομάδα» στα ελληνικά track days. Αλλά για την ώρα, ας εντρυφήσουμε στα εντυπωσιακά και γοητευτικά μοντάζ με άλλους για πρωταγωνιστές, οδηγούς που έκαναν λάθος ή είπαν «ωχ!» στην Πράσινη Κόλαση το 2016.

Κι αν σε κάποια από αυτά δημιουργείται η εντύπωση ότι ο οδηγός πιθανόν να χτύπησε, ευτυχώς στα μοντάζ που θα δείτε δεν περιλαμβάνονται τέτοια συμβάντα και οι απώλειες περιορίζονται στις λαμαρίνες και στην τσέπη των ιδιοκτητών τους.

Χρειάζεται να μπείτε στη θέση του οδηγού που στουκάρει την «κλούβα» της δουλειάς, για να μην αναφέρουμε το δυστυχή τύπο που σχεδόν τρέχει πάνω από μια BMW. Κατά τα λοιπά, δεν καταφέραμε να το κόψουμε, οπότε υπάρχει επίσης ένα κλιπ με το φλεγόμενο VLΝ του Dale Lomas.

Το Rallyeoberehe περιλαμβάνει δυο τρεις τρομερές φάσεις στο μοντάζ του 2016 μαζί με 42 «παραλίγο συγκρούσεις» κι ένα χάτσμπακ που αξιοποιεί την εσωτερική αλά Takumi Fujiwara για να γράψει πάντες-αλφάδι. Α, και ναι! Μην ξεχάσουμε το γκρι χάτσμπακ που δείχνει να αψηφά τους φυσικούς νόμους και να προσγειώνεται στους τροχούς του.

Όπως το Rallyeoberehe, το Nürburgring Racing Videos επέλεξε να συμπεριλάβει στο μοντάζ του μερικά φανταστικά ντριφτ και μερικές παραλίγο συγκρούσεις για γερά νεύρα, περιλαμβανομένων μιας BMW Touring που… κουνάει την ουρά της και ενός Honda S2000 που φτύνει φωτιές.

Τελευταίο αλλά όχι έσχατο, το Eifeler888 μοντάρισε μαζί στο κλιπάκι του θεαματικές εξόδους με τον τίτλο «Το μόνο κακό πράγμα για το Nordschleife είναι το μαύρο σκατό στη μέση της πίστας». Δεν είμαστε σίγουροι από την περιγραφή ότι πρόκειται για μοντάζ αποκλειστικά με συμβάντα του 2016, αλλά είναι πολύ καλό για να μην το συμπεριλάβουμε εδώ.

Φτάσαμε πια στην εποχή του χρόνου όπου όλοι οι καμεραμέν της Brünnchen αρχίζουν το ψηστήρι στους αρχισυντάκτες τους πως αυτοί είναι που έχουν το απόλυτο κλιπ της χρονιάς. Οπότε είμαστε βέβαιοι ότι εντός των προσεχών ημερών θα έρθουν περισσότερα video.

Κι αν έχετε βρει κάποιο καλό που δεν βρήκαμε εμείς, κοτσάρετέ το από κάτω. Στα σχόλια

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube