Η Škoda αποκαλύπτει το… χάρτινο Karoq

Η Škoda αποκαλύπτει το… χάρτινο Karoq

Η δημιουργικότητα στην επικοινωνία φέρνει νέα υλικά στην κατασκευή των αυτοκινήτων. Από το ατσάλι στο αλουμίνιο και από το CFRP στο... χαρτόνι!

Είναι το Karoq ένα μελλοντικό διαφημιστικό χαρτοκιβώτιο; Για τη βρετανική θυγατρική της Škoda, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Οι υπεύθυνοι επικοινωνίας της επιχείρησης παρουσιάζουν μια χάρτινη ρέπλικα για να γιορτάσουν το λανσάρισμα του μοντέλου στο Νησί.

Πολλές ώρες εργασίας και ένα άγγιγμα δημιουργικότητας: Δύο στοιχεία απαραίτητα για να δημιουργηθεί αυτό το Škoda Karoq, κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από χαρτόνι. Η κίνηση έχει ως στόχο να προωθήσει την άφιξη των πρώτων αυτοκινήτων του κόμπακτ SUV στις βρετανικές αντιπροσωπείες.

Εξειδικευμένοι καλλιτέχνες από το στούντιο Lazerian στο Manchester εργάστηκαν πάνω στο πρότζεκτ για περισσότερες από 600 ώρες προκειμένου να επιτύχουν αυτό το θεαματικό αποτέλεσμα. Το όλο έργο επεκτάθηκε σε χρόνο περισσότερες από δέκα εβδομάδες. Ο αυθεντικός εξοπλισμός επίσης περιλήφθηκε στο χαρτονένιο Karoq. Αλλά και μια μικρή ντίσκο μπάλα, ένα iPad, ένα βιντεοπαιχνίδι και μια πισίνα με μπάλες στο πορτμπαγκάζ ήταν επίσης μέρος του διοράματος σε κλίμακα 1:1.

Να σας θυμίσουμε ότι, το Škoda Karoq διατίθεται στη χώρα μας με μοτέρ βενζίνης και ντίζελ, από 1.000 μέχρι 2.000 κυβικά, 116 μέχρι 150 άλογα και τιμή εκκίνησης €19.900.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Test drive: Škoda Karoq 1.6 TDI

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube