Η πρώτη Supra πουλήθηκε $2,1 εκατομμύρια

Η πρώτη Supra πουλήθηκε $2,1 εκατομμύρια

Συλλέκτης πλήρωσε μια (μεγάλη) περιουσία για το πρώτο αυτοκίνητο που βγήκε από τη γραμμή παραγωγής της νέας Toyota Supra.

Η #1 Toyota Supra που βγήκε από τη γραμμή παραγωγής πουλήθηκε $2,1 εκατομμύρια, σχεδόν τα διπλάσια από το ποσό που έπιασε η αντίστοιχα πρώτη της παραγωγής Ford Mustang Shelby GT500. Το ποσό ακούγεται τρελό, αλλά ευτυχώς θα πάνε όλα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Επίσημο: Νέα Toyota Supra [videos]

Η υπερπολύτιμη αυτή Supra βγήκε από τη γραμμή παραγωγής σε έναν ειδικό συνδυασμό χρωμάτων που δεν υπάρχει στις επιλογές των υποψηφίων αγοραστών και έτσι είναι και θα παραμείνει μοναδικός.  Το αμάξωμα είναι βαμμένο σε ματ γκρι χρώμα, με κόκκινους καθρέπτες και μαύρες ζάντες. Στο εσωτερικό κυριαρχεί το κόκκινο δέρμα και το ανθρακόνημα.

Εκτός από το ειδικό χρώμα, η πρώτη Supra που θα βγει από τη γραμμή παραγωγής θα έχει κάλυμμα κινητήρα υπογεγραμμένο από τον CEO της Toyota, Akio Toyoda. Ο ιδιοκτήτης κερδίζει επίσης ένα πακέτο VIP υποστήριξης για trackday, στο οποίο περιλαμβάνεται επαγγελματική tailor made αγωνιστική φόρμα, καθώς και διάφορα προνόμια για αγώνες και event της Toyota.  

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube