Η πρωταπριλιάτικη φάρσα της BMW που δεν ήταν φάρσα [video]

Η πρωταπριλιάτικη φάρσα της BMW που δεν ήταν φάρσα [video]

Η BMW Ν. Ζηλανδίας ανακοίνωσε ότι την Πρωταπριλιά θα χάριζε ένα αυτοκίνητο και... πράγματι το έκανε δώρο στον έναν άνθρωπο που το πίστεψε!

Ακόμα κι αν μια πρωταπριλιάτικη φάρσα ακούγεται πολύ καλή για να είναι αληθινή μάλλον πρέπει να εξαντλήσεις κάθε περιθώριο να είναι αλήθεια πριν την απορρίψεις, όπως απέδειξε χτες η BMW.

Την περασμένη Πρωταπριλιά ο αντιπρόσωπος της BMW στη Ν. Ζηλανδία έβαλε μια καταχώρηση σε εφημερίδα του Auckland, σύμφωνα με την οποία όποιος ερχόταν στην έκθεση της φίρμας και ζητούσε κάποιον Tom θα μπορούσε να ανταλλάξει το αυτοκίνητό του με μια ολοκαίνουργια BMW Σειρά 1 χωρίς καμία χρέωση. Σίγουρα θα ήταν φάρσα ε; Αυτό νόμιζαν και οι περισσότεροι αναγνώστες της εφημερίδας, εκτός από την Tiaana Marsh.

Η BMW μιλούσε εντελώς σοβαρά. Ήθελε απλώς να ανακαλύψει «ποιος θα ρίσκαρε μήπως εμφανιστεί ως απόλυτα ηλίθιος, για χάρη του απόλυτου αυτοκινήτου». Η κ. Marsh ήταν αυτή που μαζί με μια φίλη της βρέθηκε στην έκθεση και ζήτησε τον Tom. Και μάλλον ούτε η ίδια δεν το πίστευε όταν αποκαλύφθηκε ότι δεν ήταν φάρσα, και ότι μόλις είχε ξεφορτωθεί το παλιό της Nissan και είχε αποκτήσει μια καινούργια BMW Σειρά 1.

Αυτό που μένει να εξακριβωθεί είναι αν το περιστατικό πράγματι συνέβη όπως ισχυρίζεται η BMW N. Ζηλανδίας ή αν αυτή είναι η πρωταπριλιάτικη φάρσα της προς εμάς...

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube