Η Porsche αντικαθιστά προβληματική 911 στις ΗΠΑ

Η Porsche αντικαθιστά προβληματική 911 στις ΗΠΑ

Ο Nick Murray είναι ένας απογοητευμένος ιδιοκτήτης 911 που αποφάσισε να καταγράψει σε video τα προβλήματά του και δικαιώθηκε.

Η Porsche δήλωσε και επίσημα ότι θα αντικαταστήσει το αυτοκίνητο ή θα αποζημιώσει πλήρως τον Nick Murray, τον άνθρωπο που ταλαιπωρείται ασταμάτητα με προβλήματα της 911 Carrera S του και αποφάσισε να τα μοιραστεί με όλο τον πλανήτη.

Ο Nick Murray είναι ιδιοκτήτης μιας Porsche 911 Carrera S που τον έχει ταλαιπωρήσει αρκετά. Προβλήματα με το καλοριφέρ, δυσκολία στο να πάρει μπρος ο κινητήρας, νερά στην καμπίνα όταν βρέχει, ενοχλητικοί αεροδυναμικοί θόρυβοι και μυρωδιά καμένων καλωδίων όταν περνάει από σαμαράκια είναι μερικά μόνο από τα θέματα που έχει να αντιμετωπίσει καθημερινά.

Είχε όμως την έμπνευση να τα καταγράψει όλα σε video και να τα δημοσιεύσει στο YouTube. Όπου φυσικά προωθήθηκαν με πάθος από κάθε φίλο ή εχθρό της γερμανικής φίρμας οπότε έγιναν ευρέως γνωστά. Στα video του ο Murray τονίζει ότι δεν ήθελε να κάνει κακό στη φίρμα, την οποία ακόμα εκτιμά απεριόριστα. Ήθελε απλώς να κάνει το χρέος της και να τον αποζημιώσει ή να του αντικαταστήσει το αυτοκίνητο, εφόσον είναι αποδεδειγμένα προβληματικό. Και φαίνεται ότι τελικά η Porsche ευαισθητοποιήθηκε.

Η ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα της εταιρίας στο facebook αναφέρει: «Σας ευχαριστούμε όλους για την ανταπόκρισή σας στο video του κ. Murray. Εκτιμούμε το πάθος σας και το κίνητρο της κοινότητας για άριστη εξυπηρέτηση πελατών. Στην Porsche πάντα επιδιώκουμε την αριστεία σε ό,τι κάνουμε».

«Ξέρουμε τι περιμένετε από εμάς. Και όταν είμαστε κατώτεροι των προσδοκιών καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να βελτιωθούμε. Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι προσφέραμε πλήρη εξαγορά ή αντικατάσταση του αυτοκινήτου του κ. Murray, και ελπίζουμε έτσι να ξανανάψει το πάθος του για την Porsche».

Στο νέο video που ανέβασε ο Murray μετά τα παραπάνω νέα φαίνεται ότι πράγματι σκέφτεται τη λύση της αντικατάστασης. Δεν αμφιβάλλει ότι η περίπτωσή του είναι η εξαίρεση στον κανόνα και εξακολουθεί να θαυμάζει τα αυτοκίνητα της Porsche. Ας ελπίζουμε να είναι πιο τυχερός με το επόμενό του αυτοκίνητο, όποιο κι αν είναι αυτό.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube