Η πιο γρήγορη μηχανή κουρέματος του γκαζόν από την Honda

Η πιο γρήγορη μηχανή κουρέματος του γκαζόν από την Honda

Όταν οι μηχανικοί της Honda έχουν κέφια, τότε ακόμα και μια μηχανή του γκαζόν μετατρέπεται σε αντικείμενο συζήτησης

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι μηχανικοί της Honda αυτοσχεδιάζουν και κάνουν το κέφι τους. Γνωστοί και ως οι άνθρωποι που ακολουθούν τον δύσκολο δρόμο, θέλησαν αυτή τη φορά να φτιάξουν την πιο γρήγορη μηχανή κουρέματος του γκαζόν. Για αυτό συνεργάστηκαν και με την Team Dynamics από το αγωνιστικό τμήμα της φίρμας στο βρετανικό πρωτάθλημα τουρισμού και το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό.

Το τμήμα Power Equipment της Honda διαθέτει μεγάλη γκάμα με μηχανήματα για περιποίηση κήπων, εκχιονισμό, άντληση νερού και παραγωγής ρεύματος. Έτσι λοιπόν η βάση υπήρχε. Οι αλλαγές περιελάμβαναν νέες αναρτήσεις, σύστημα διεύθυνσης, φρένα και τροχούς από ATV, μετατροπές στο πλαίσιο, κάθισμα της Cobra και φυσικά νέα «καρδιά» 1,0 λίτρου και 109 ίππων από την μοτοσυκλέτα της φίρμας VTR 1000F Firestorm με εξάτμιση από την Scorpion.

Το αποτέλεσμα, όπως αναφέρουμε και στον τίτλο, είναι η γρηγορότερη μηχανή του γκαζόν στον κόσμο. Διαθέτει τελική ταχύτητα 209 km/h και επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε 4 sec. Απολαύστε την στο βίντεο που ακολουθεί.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube