Η ωραιότερη φωτογραφία ατυχήματος!

Η ωραιότερη φωτογραφία ατυχήματος!

Αν πρόκειται να βγεις από το δρόμο με την Bugatti σου, φρόντισε να το κάνεις στο πιο εντυπωσιακό τοπίο.

Κάθε χρόνο, οι ιδιοκτήτες Bugatti έχουν την ευκαιρία να χαρούν τα αυτοκίνητά τους σε ειδική εκδήλωση με το όνομα Grand Tour, που γίνεται σε διαφορετικό μέρος του κόσμου.

Φέτος, γίνεται στην Αργεντινή και τη Χιλή, από τις 12 έως τις 22 Οκτωβρίου, και η διαδρομή περιλαμβάνει διάσχιση των Άνδεων.

Η εμπειρία θα πρέπει να είναι ονειρική για τον ένα ιδιοκτήτη Chiron και τους πάνω από 15 ιδιοκτήτες Veyron και ΕΒ110. Εκτός από τον συγκεκριμένο ιδιοκτήτη Veyron Grand Sport Vitesse που βγήκε από το δρόμο πάνω στα βουνά.

Ο ίδιος δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι πάτησε λάδια σε μια στροφή, ενώ άλλοι είπαν ότι μπήκε υπερβολικά γρήγορα, με αποτέλεσμα να βγει από το δρόμο και να ροβολήσει την πλαγιά. Ευτυχώς η –ανοιχτή– Bugatti δεν ανατράπηκε στα βράχια, οπότε μάλλον κανείς δεν θα τραυματίστηκε. Εκτός από το πορτοφόλι του –Γερμανού– ιδιοκτήτη, βέβαια, το οποίο όμως θα πρέπει να είναι αρκετά ανθεκτικό ώστε να απορροφήσει τη ζημιά, που δεν φαίνεται μεν μεγάλη, αλλά θα πρέπει να φέρει πενταψήφιο ή και εξαψήφιο λογαριασμό επισκευών…

Πάντως, η παρηγοριά του θα είναι ότι έγινε η αιτία να τραβηχτεί η πιο όμορφη φωτογραφία τροχαίου ατυχήματος που έχουμε δει ποτέ.

[Φωτ. R. Muñoz]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube