Η Mercedes-Benz έφτιαξε το λεωφορείο του Αι-Βασίλη

Η Mercedes-Benz έφτιαξε το λεωφορείο του Αι-Βασίλη

H Mercedes-Benz μπαίνει στο πνεύμα των γιορτών, αποκαλύπτοντας το νέο Christmas Travego.

Το Christmas Travego αποτελεί προϊόν έμπνευσης του τμήματος πωλήσεων λεωφορείων και αμαξωμάτων της Mercedes-Benz που εδρεύει στο Μόναχο. Βασίζεται δε στο Travego M και ενσωματώνει ένα χριστουγεννιάτικο θέμα στο εξωτερικό του που δημιουργήθηκε από το DesignStudio στο εργοστάσιο του Mannheim.

Το θέμα του DesignStudio χρωμάτισε το Travego M σε κόκκινο και άσπρο και τοποθέτησε φιμέ κρύσταλλα στα παράθυρα που έχουν γραφικά με παγοκρυστάλλους. Τα πλαϊνά του αμαξώματος διαθέτουν επίσης ειδικά γραφικά που δείχνουν τον Αι-Βασίλη να κάθεται στην οροφή ενός λεωφορείου, τραβώντας ένα έλκηθρο μέσα στο οποίο κάθεται ένας… τάρανδος.

Ωστόσο, το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο είναι οι φωτεινές λωρίδες LED που μπορούν να φωτίζονται κόκκινες, πράσινες ή μπλε. Ο Christmas Travego του λεωφορείου είναι αυτός που χειρίζεται τα φώτα και μπορεί να επιλέξει μεταξύ πολλών διαφορετικών προγραμμάτων, περιλαμβανομένου ενός σταθερού ή αναλάμποντος προγράμματος με διάφορες ταχύτητες αναλαμπών, ακριβώς όπως τα φωτάκια στο χριστουγεννιάτικο δένδρο.

Το Christmas Travego θα διατεθεί σε λιγοστούς ταξιδιωτικούς πράκτορες στη Γερμανία, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για χριστουγεννιάτικα τουρ και εκδηλώσεις. Η Mercedes-Benz έχει δεχτεί ήδη πολλές κρατήσεις, περιλαμβανομένων διαδρομών όπως η μεταφορά από τον Καθεδρικό Ναό του Regensburg σε ένα χριστουγεννιάτικο κονσέρτο ή η δωρεάν μεταφορά παιδιών με κινητικά και νοητικά προβλήματα σε μια εκδήλωση.

[Πηγή Mercedes-Benz]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube