Η McLaren Senna στον πραγματικό κόσμο φαίνεται πιο όμορφη

Η McLaren Senna στον πραγματικό κόσμο φαίνεται πιο όμορφη

Η εξεζητημένη εμφάνιση της McLaren Senna που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και αρνητικών σχολίων, από κοντά φαίνεται πιο εύπεπτη.

Η McLaren Senna ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με την εμφάνισή της. Οι φωτογραφίες από την παρουσίαση σε κλειστό χώρο έδειχναν ένα αυτοκίνητο με πολύ περίεργες αναλογίες και γραμμές που έμοιαζαν ασύνδετες.

Πολλοί γοητεύτηκαν από το ιδιαίτερο όνομα και αρκετοί ήταν σε θέση να κατανοήσουν ότι η ομορφιά δεν είναι πάντα εφικτή όταν το ζητούμενο είναι η κορυφαία αεροδυναμική αεροδυναμική απόδοση. Οι περισσότεροι ωστόσο γκρίνιαξαν, την χαρακτήρισαν πανάσχημη και με αγανάκτηση διαμαρτύρονταν για το γεγονός ότι ένα τόσο κακόγουστο αυτοκίνητο συνδέθηκε με το όνομα του σπουδαίου Βραζιλιάνου θρύλου της F1.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Όλες οι διαθέσιμες προς το παρόν πληροφορίες για τη McLaren Senna

Μια μαύρη McLaren Senna που εντοπίστηκε σε βενζινάδικο ωστόσο δείχνει πολύ πιο όμορφη και αρμονική σε σχέση με το αυτοκίνητο που είδαμε στην παρουσίαση και στις στουντιακές φωτογραφίες. Οι αναλογίες δείχνουν πιο σωστές, οι γραμμές φαίνεται να έχουν… νόημα. Τι λέτε;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε τη McLaren 570 s [video]

Η νέα δημιουργία του Woking κοστίζει €850.000 και χαρακτηρίζεται από τους ανθρώπους της McLaren ως «άγρια» και «ασυμβίβαστη». Η σχεδίαση είναι μια σειρά αεροδυναμικών βοηθημάτων, πολλά από αυτά ενεργά, ως προέκταση της βασικής δομής σε σχήμα σταγόνας. Σύμφωνα με τον Andy Palmer, επικεφαλής του τμήματος Ultimate Series της McLaren, η ομάδα μηχανολογίας και σχεδιασμού ξόδεψε δύο χρόνια εξελίσσοντας στα άκρα την τεχνολογία ανθρακονημάτινου σασί, τον V8 biturbo κινητήρα, την υδραυλική διασυνδεδεμένη ανάρτηση και το ηλεκτροϋδραυλικό τιμόνι προκειμένου να προκύψει η πιο εξωφρενική McLaren στη πορεία της μάρκας από το 2010 όταν αναβίωσε η McLaren Automotive μέχρι σήμερα.

Πηγή Carscoops

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube