Η McLaren P1 και με γυμνά ανθρακονήματα

Η McLaren P1 και με γυμνά ανθρακονήματα

Η McLaren αποφάσισε να αφήσει μερικά ανθρακονημάτινα πάνελ του αμαξώματος της P1 χωρίς βαφή και να τα δώσει σε 20 τυχερούς ιδιοκτήτες.

Αρκετοί ιδιοκτήτες supercars προτιμούν το αυτοκίνητό τους να μην είναι βαμμένο, έτσι ώστε να φαίνονται τα ανθρακονημάτινα τμήματα του αμαξώματος. Η McLaren όμως δεν πρόσφερε αυτή τη δυνατότητα στους κατόχους Ρ1, μέχρι σήμερα.

Η αποκάλυψη έγινε από τον επιχειρηματία Manny Khoshbin, οποίος είναι ήδη κάτοχος μιας McLaren P1 και δημοσιεύει φωτογραφίες της στο Instagram. Προ ημερών ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία σχολιάζοντας παράλληλα: «Όταν προ διετίας εκδήλωσα ενδιαφέρον για την Ρ1 η πρώτη μου ερώτηση ήταν αν μπορώ να την παραγγείλω με ανθρακονημάτινο αμάξωμα. Η απάντηση ήταν αρνητική, αλλά ίσως να γινόταν στο μέλλον. Ε λοιπόν, πριν από μερικές εβδομάδες με πήραν και μου ανακοίνωσαν ότι θα φτιάξουν 20 ανθρακονημάτινα κιτ και η δική μου θα δεχθεί ένα από αυτά».



Παράλληλα, από τη δημοσίευση του Manny Khoshbin προκύπτει ότι η McLaren θα αφήσει κάθε ιδιοκτήτη να κρατήσει και τα βαμμένα πάνελ που ήδη διαθέτει η Ρ1 του. Και ότι από τα 20 κιτ τα οκτώ προορίζονται για κάποιες Ρ1 της Β. Αμερικής.

[Πηγή: Worldcarfans]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube