Η Jaguar F-Pace, ο Μουρίνιο και μια παγωμένη λίμνη [video]

Η Jaguar F-Pace, ο Μουρίνιο και μια παγωμένη λίμνη [video]

Προωθώντας το Ice Driving Experience που ετοιμάζει, η Jaguar προσκάλεσε το διάσημο προπονητή για να οδηγήσει το νέο της SUV επάνω σε παγωμένη λίμνη.

Προσκεκλημένος της Jaguar Land Rover στο πεδίο χειμερινών δοκιμών της εταιρείας στη Σουηδία, ο Μουρίνιο είχε την ευκαιρία να οδηγήσει ένα από τα τελικά πρωτότυπα της F-Pace.

Στους μείον 30 βαθμούς Κελσίου και μια ανάσα από τον αρκτικό κύκλο, ο διάσημος προπονητής απόλαυσε τις ικανότητες του ολοκαίνουργιου SUV σε μια διαδρομή χαραγμένη σε παγωμένη λίμνη. Ό,τι καλύτερο δηλαδή για να την τετρακίνητη F-Pace S με τον 3λιτρο υπερτροφοδοτούμενο V6 των 380 ίππων. Ο Μουρίνιο, που έχει ήδη παραγγείλει τη δική του F-Pace ώστε να μην αισθάνεται μοναξιά η F-type που ήδη έχει, οδήγησε υπό τις συμβουλές του επαγγελματία οδηγού Tommi Karrinaho με τον οποίο μάλιστα συνοδήγησε. Αμέσως μετά, δήλωσε ότι το κομμάτι της συνοδήγησης του προκάλεσε μια έκρηξη αδρεναλίνης: «Αυτή η εμπειρία μπορεί να συγκριθεί μόνο με το να βρίσκεσαι σε ένα στάδιο γεμάτο με 80.000 φιλάθλους».

Όσοι ενδιαφέρονται να ζήσουν κάτι αντίστοιχο δε χρειάζεται να ζηλεύουν. Αρκεί βέβαια να μπορούν να καλύψουν οικονομικά το κόστος για το Ice Driving Experience που θα εγκαινιάσει η Jaguar από του χρόνου, ακριβώς στο ίδιο σημείο του πλανήτη.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube