Η ηλίθια και οι πανηλίθιοι! [video]

Η ηλίθια και οι πανηλίθιοι! [video]

Το πώς μπορεί να γίνουν τόσες οδηγικές γκάφες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα είναι απορίας άξιο!

Βλέπεις το video, γελάς μια φορά, δυο φορές, αλλά οι γκάφες συνεχίζονται και απορείς πώς μαζεύτηκαν τόσοι άσχετοι οδηγοί σε ένα σημείο!...

Όλα ξεκινούν από ένα φορτηγό που έχει χαλάσει και κλείνει εντελώς το ένα ρεύμα κυκλοφορίας.

Οι οδηγοί που έρχονται από το απέναντι ρεύμα έχουν σταματήσει έτσι ώστε να μπορέσουν οι μπλοκαρισμένοι στο δικό μας ρεύμα να παρακάμψουν το φορτηγό.

Προφανώς αγχωμένη για να μην κάνει τους άλλους να περιμένουν, η οδηγός του αυτοκινήτου με την κάμερα στο ταμπλό κάνει να περάσει δίπλα από το φορτηγό, αλλά χτυπάει τον πίσω αριστερό τροχό του. Όμως, αντί να περάσει και να σταματήσει πιο κάτω για να δει τη ζημιά, σταματάει επιτόπου, κλείνοντας και την άλλη λωρίδα!

Η συνέχεια είναι σουρεαλιστική. Ένας παριστάμενος με κίτρινη μπλούζα δίνει ειλικρινή εύσημα στην άσχετη οδηγό μας, και από εκεί και πέρα τρεις άλλοι οδηγοί δίνουν μια απίστευτη παράσταση βλακείας και ασχετοσύνης.

Αναρωτιέσαι μήπως το video είναι φτιαχτό, αλλά όλα δείχνουν πως είναι αληθινό. Απλά η Ρωσία δεν διακρίνεται για την αυτοκινητική και οδηγική κουλτούρα της, και συνεχίζει να μας τροφοδοτεί με video που μας κάνουν να γελάμε – ή να ανατριχιάζουμε…

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube