Η Geely αποκαλύπτει τις πρώτες φωτογραφίες του ηλεκτρικού GE11

Η Geely αποκαλύπτει τις πρώτες φωτογραφίες του ηλεκτρικού GE11

Η κινεζική εταιρεία μιλά για το αυτοκίνητο που θα της ανοίξει τις πόρτες στην παγκόσμια αγορά.

Η Geely κυκλοφόρησε τις πιο αποκαλυπτικές επίσημες φωτογραφίες μέχρι στιγμής για το πρώτο παγκόσμιο ηλεκτρικό όχημα της, ένα σεντάν με την κωδική ονομασία GE11.

Η κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία ανέβασε τρεις φωτογραφίες του νέου ηλεκτρικού σεντάν στη σελίδα της στο Facebook, συνοδευόμενες από το σχόλιο: «Geely GE11 νέο αυτοκίνητο, νέα ενέργεια, νέο λογότυπο, νέο πρότυπο». Όταν τον Ιανουάριο η Geely έδωσε στη δημοσιότητα ένα teaser του GE11, το μόνο στοιχείο που είχε πει σχετικά με το μοντέλο ήταν ο συντελεστής οπισθέλκουσας (0,2375) και το γεγονός ότι το μοντέλο δεν θα περιορίζεται στην κινεζική αγορά. Στην πραγματικότητα, η αυτοκινητοβιομηχανία λέει ότι το GE11 είναι ένα παγκόσμιο προϊόν που «θα προωθήσει τις προσπάθειες της Geely να εισέλθει στις αγορές του εξωτερικού».

Εξωτερικά το GE11 υιοθετεί έναν σπορ-επιθετικό σχεδιασμό, «κλειστή» μάσκα, επιμήκεις προβολείς γρήγορο σχεδιασμό, με κυριώτερα χαρακτηριστικά, όπως μια κλειστή ανώτερη μάσκα, ανασυρόμενες λαβές στις πόρτες και βέβαια το νέο λογότυπο της εταιρείας, ενώ πίσω υπάρχει ολογράφως το όνομα τις εταιρείας πάνω σε ένα χρωμιωμένο διακοσμητικό που ενώνει τα πίσω φωτιστικά.

gee

Στο εσωτερικό του, δεσπόζει μια τεράστια οθόνη αφής στο πάνω μέρος του ταμπλό με την κεντρική κονσόλα να φιλοξενεί μόνον έναν περιστροφικό διακόπτη για στο σύστημα ψυχαγωγίας, τον διακόπτη που ενεργοποιεί τον ηλεκτροκινητήρα και το χειρόφρενο.

Το GE11 τροφοδοτείται από έναν ηλεκτροκινητήρα 130 kW που του εξασφαλίζει τελική ταχύτητα 150 km/h, αλλά η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει άλλα στοιχεία σε σχέση με την αυτονομία, τους χρόνους φόρτισης κτλ.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube